27 Haziran 2012 Çarşamba

Kiğılı'dan stat konusunda yorum

TFF Mali Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, açıklamalarda bulundu.


Ntv Spor'a konuşan Kiğılı ilk olarak 1 yılı doldurmak üzere olan şike sürecine değindi. 3 Temmuz'dan bu yana yaşadıkları zorlukları anlattı. "Bu süreç hem Türk futboluna hem Fenerbahçe'ye hem de diğer kulüplere ciddi hasar verdi" diyen Kiğılı, yapılanyayınların kendilerini çok üzdüğünü belirtti.

Sözlerini "Neyse ki son zamanlarda artık işin ciddiyeti anlaşıldı. Tünelin sonuna geldik, ışık göründü, insanlar bundan sonra ne diyecek merak ediyorum" diye sürdüren Kiğılı, bu zorlukları kimsenin çekmesini istemeyeceklerini dile getirdi.
 
Yaşanan sürecin hem kulüpler hem de taraftarlar arasında gerilime yol açtığına değinen Abdullah Kiğılı, "Sindirmemiz lazım bu olayı. Sevgi herşeyin başında geliyor. Birbirimizi sevmek ve saygı duymak zorundayız. Fenerbahçe kimseyle kavga yolunu seçmiyor, herkese elimizi uzatacağız ve bir çağrı yapıyoruz. Allah kimseyi bugünlere düşürmesin. Bundan sonra inşallah Türk futbolunu daha iyi günlerin bakleyeceğini ümit ediyorum." dedi.
 
Kiğılı bu 1 yılda yaşananları Fenerbahçe tarihinin yazacağını da belirterek "Kim yanımızdaydı, kim değildi... Tarih bunu kaydedecek. Bu çektiğimiz çileler bize de ders oldu. Onun için kimsenin çekmesini istemiyoruz, ilk yardım elini de Fenerbahçe uzatır" diye konuştu.


Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, maçlarını Arena'da oynamak isteyen ama bu konuda ilerleme kaydedemeyen Beşiktaş'ın durumuyla ilgili bir soruya da yanıt verdi. Kiğılı, siyah beyazlı kulüpten kendilerine Saracoğlu konusunda resmi bir teklif gelmediğini belirtse de "Türk futbolu için bir hizmet varsa, gereği neyse biz yaparız" diyerek yeşil ışık yaktı!
 
Kiğılı transfer çalışmaları hakkında ise fazla konuşmaktan kaçınarak "Hem ligde hem Avrupa'da takımı taşıyacak iyi bir kadro yapacağız" demekle yetindi.



Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder