27 Haziran 2012 Çarşamba

Söz Ünal Aysal'da!

İşte Ünal Aysal'ın açıklamaları:


"Melo'yu kiralarken bonkör davranmıştık. Hem Melo'dan hem de Juventus'tan bazı indirimler talep ettik. Geldiğimiz nokta ümit verici. Zannediyorum 24 saat içinde Melo'nun durumu netleşir. Kendisine yarın akşama kadar süre verdik. Melo olmazsa da elimizde alternatiflerimiz var. 25 Haziran'da transferin biteceğini söylemiştim ama işler biraz uzadı. Hepimiz Melo'nun kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Ama herkesin alternatifi vardır."


"Galatasaray, Fatih Terim dahil hepimizin şansı. Fatih Terim de Galatasaray'ın şansı. Bu camianın evladı. Galatasaray felsefesini yaşayan ve yaşatan bir insan."


"Hedeflerimizin başında Avrupa'da başarılı olmak var."


"TT Arena'yı geçen sene devraldık. Statta eksiklikler var; bunları tamamlamamız lazım. Bütün personelimiz, televizyonumuz, ofislerimiz orada. Localarımızın hepsi satıldı. Orayı 3 seneliğine kiralayan insanın evi gibidir localar. Bu nedenle Beşiktaş ile ortak kullanmamız zor. Zemini büyük masraflarla ayakta tutmaya çalışıyoruz. Beşiktaş'ın maçları da eklenirse TT Arena'nın kullanımı imkansız hale gelecek. Ortak bir yapı içine girmemiz mümkün değil. Bunu Fikret Orman'a da anlattım. Camialar bu nedenle karşı karşıya gelmesin. Tekere çomak sokmayalım."


 


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder