20 Eylül 2012 Perşembe

Terim de bizim 'Alex'imiz!

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, M.United maçı sonrası HABERTÜRK’e çarpıcı açıklamalar yaptı. Aysal, kaybettikleri ilk Devler Ligi maçı sonrası Fatih Terim’e ve takıma tam destek verip şunları söyledi:

“Manchester’a karşı dişe diş mücadele ettik ama bu galibiyet için yeterli olmadı. Belki çok da iyi oynamadık, kaybettik ama açık söylemeliyim ki ben ilerisi için çok umutlandım. Bu takım bir üst tura çıkar ve bizi Avrupa’da çok dolaştırır. Buraya gelirken 3 ihtimali de düşündüm, kazanacağımıza inandım. İyi bir takım olduk. Bugün bunun sinyallerini aldık. Devler Ligi büyük bir arena. Biraz zamana ihtiyacımız var. Hocamız çok deneyimli ve kısa sürede takımı iyi yerlere getirdi. Bu sene fazla bir beklentimiz olamaz ama Devler Ligi’nde bir üst tura çıkmayı çok istiyoruz. Çok iyi oynamasak da maçın hakkı beraberlikti. Hakemen de bir penaltımızı vermediği söyleniyor. Bugün (dün) burada gördüğünüz, Alex Ferguson M.United için neyse, Fatih Terim’de G.Saray için odur. Türkiye’de kulüpler, hocalar konusunda istikrarsız. Size soruyorum, bugün G.Saray’ın başımda Terim’in yerinde yabancı biri olsa başarılı olabilir miydi? Olamazdı. Terim, Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri ve ben görevde kaldığım sürece, uzun yıllar onunla çalışmak istiyorum. Tabii ki hoca da bunu istemeli. Ama onun yuvası G.Saray’dır.”

Devler Ligi’nde ilk kez forma giyen birçok oyuncularının olduğunu hatırlatınca da Aysal espiriyi patlattı “Sadece birkaç oyuncusu mu ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor sanıyorsununuz? Başkanları da acemi! Başkanları da ilk Devler Ligi’nde ilk kez başkanlık yapıyor. Bakın yanımda kulübün CEO’luğunu yapan Lutfi Arınoğan var. O da ilk kez Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşıyor.”


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder