29 Temmuz 2012 Pazar

Baklavalar Başbakan'dan

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, millileri olimpiyat köyünde ziyaret ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sporculara gönderdiği baklavaları kendi eliyle ikram etti.

Oyunların üçüncü gününde bir kez daha olimpiyat köyüne giderek milli sporculara moral aşılayan Bakan Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın isteğiyle alınan 5 tepsi baklava ve çeşitli tatlıları sporculara kendi eliyle yedirdi.

Başbakan Erdoğan'dan voleybolculara moral

Başbakan Erdoğan'ın ''Filenin Sultanları''na gönderdiği özel mesaj da herkesi duygulandırdı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dün gece oynadığı maçın ardından kafile otobüsünde konuşan Bakan Kılıç'ın, ''Türkiye gece yarılarına kadar ayakta. Başbakan ailesi ile birlikte sizi izliyor. Ülkemizde herkesin gözü kulağı sizinle, duaları sizinle. Başaracaksınız, bundan kuşkumuz yok'' dedikten sonra telefonla Başbakan Erdoğan'a bağlandığı ve sesi dışarı verdiği bildirildi.

Başbakan Erdoğan'ın da sporculara, ''Üzülmeyin, moralinizi sağlam tutun. Brezilya son olimpiyat şampiyonu. Ufak tefek hatalara rağmen çok iyi oyun çıkarttınız. Önünüzdeki maçlara bakın, kızımla ve eşimle birlikte maçı izledik. Sizi sadece izlemiyoruz, size dua da ediyoruz'' ifadelerini kullandığı kaydedildi.



Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder