30 Haziran 2012 Cumartesi

Tino Costa ikna oldu!

HTSPOR


Fenerbahçe transferde işi sıkı tutuyor... Aykut Kocaman’ın kampa tüm yeni oyuncuların yetiştirilmesini istemesi üzerine birbiri ardına anlaşmalar sağlanıyor. Hatırlanacağı gibi Sarı-Lacivertliler Liverpool’dan Dirk Kuyt, Kayserispor’dan Hasan Ali Kaldırım ve Bucaspor’dan Salih Uçan’a resmi imza attırdıktan sonra Mehmet Topal ile de görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti. Bu da Topal’ın kısa sürede imzayı atacağı anlamına geliyordu.

Sarı-Lacivertliler şimdi bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Mehmet Topal ile birlikte Valencia’dan alınması planlanan Tino Costa’da da olumlu gelişmeler yaşanıyor. İspanyol kulübüne yakınlığı ile bilinen Superdeporte’de sitesinde yer alan habere göre oyuncunun menajeri Ruben Munoz, Fenerbahçe’nin teklifini
İspanyol yöneticilere ileterek Costa’nın kulüpten ayrılmak istediğini vurguladı.

Valencialı yöneticilerin ise 6 milyon Euro istedikleri ancak Fenerbahçe’nin daha düşük bir teklifte bulunduğunu belirtilerek Sarı-Lacivertliler’den 2. bir teklif beklediğini belirtti.

‘COSTA MEMNUN OLDU’
Menajer Ruben Munoz, Fenerbahçe’nin teklifinin Costa’yı memnun ettiğini söyleyerek, “İspanya içinden bir, Fransa’dan iki, bir de Almanya’dan bir kulüpten teklifler aldık” dedi. Bu takımların İspanya’dan Malaga, Fransa’dan Lille ve Montpellier, Almanya’dan da Wolfsburg olduğu öne sürülüyor. Bu transfer trafiğinde Valencia’nın şu an tek resmi pazarlık sürdürdüğü kulübün Fenerbahçe olduğu ve Sarı-Lacivertli ekibin anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder