30 Haziran 2012 Cumartesi

Sercan atağı!

HTSPOR

Almanya’nın Greuther Fürth takımında forma giyen milli futbolcu Sercan Sararer için Galatasaray yeni bir transfer atağı başlattı. Genç yıldız, Alman basınına bir sezon da Bundesliga’da kalmayı düşündüğünü söylemişti. Ancak özellikle Sarı-Kırmızılılar’ın Sercan ve menajeriyle bir kez daha görüşüp gurbetçiyi renklerine
katmak adına bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Fatih Terim’in yardımcılarından Ümit Davala’nın, Almanya’da Sercan ile bire bir görüşme yapacağı öğrenildi. Radyospor’a konuşan Sercan’ın babası Cengiz Saraer, “3 büyük Türk takımı da teklif yaptı. Ama Greuther Fürt’ün başkanı ve hocası Sercan’ı bırakmak istemiyor.

‘HAFTAYA DURUM DEĞİŞEBİLİR’
Ama futbol bu, ne olacağı belli değil. Haftaya durum değişebilir. Kesin bir şey söylemek için erken. Önemli olan Sercan’ın isteği ve kendisine sunulacak proje. Sercan’ın mukavelesinde şu kadar paraya serbest kalır’ diye bir madde yok. Bonservis fiyatı net olarak belli değil. Kulüpler arasındaki anlaşmaya bağlı. Bundesliga’nın yanı sıra (Hoffeniam, Hamburg ve Bayer Leverkusen), İngiltere ve İspanya’dan da teklifler var. Ancak oğlum bir Türk takımını da tercih edebilir. Bu arada Beşiktaş futbol komitesi başkanı Tamer Kıran da Almanya’da Sercan ve temsilcisiyle bir görüşme yaptı. Fakat bir anlaşmaya ulaşılamadı” diye konuştu.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder