29 Nisan 2012 Pazar

Gelin bayram kutlayalım!

“Oyuncularımızın kalitesine, yeteneğine ve her şeyden önemlisi Fenerbahçe’ye olan aşklarına kefilim. Derbiler Türk futbolunun bayramlarıdır. Gelin bu bayramı hep birlikte kutlayalım. Gelin hep beraber ‘Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey’ diye haykıralım.’’ 


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, pozitif ve iddialı mesajlar verdi. Kulübün derbiye özel hazırladığı “Maç Günlüğü” kitapçığına konuşan Kocaman Beşiktaş’ı en yi şekilde ağırlayacaklarını ifade ederek “Umarım bu derbi sportmenlikle, centilmenlikle, iyi futbolla hatırlanır. Taraftarımızın da Beşiktaş’ı en iyi şekilde ağırlayacağını biliyorum” dedi. Bu sezonun geçmiş sezonlardan farklı olduğuna dikkat çeken Kocaman sözlerine şöyle devam etti:

‘BAŞKALDIRIYA DEVAM’
Topuk Yaylası’nda hep birlikte yaktığımız ateş bu aileyi bir arada tuttu. Eşi benzeri görülmemiş bir kenetlenme yaşadık. Yaşamaya da devam ediyoruz. Futbolcularımız alın terlerini hiçe sayanlara karşı, başarılarını ellerinden almaya çalışanlara karşı başkaldırdılar. Kadromuzdaki tüm oyuncularımızın kalitesine, yeteneğine ve her şeyden önemlisi Fenerbahçe’ye olan aşklarına kefilim. Sizler de onlara güvenin, bu zorlu yolculukta onların yanlarında olmaya devam edin. Güzel günler yakındır. Hep söylüyoruz, derbiler Türk futbolunun bayramlarıdır. Gelin bu bayramı hep birlikte kutlayalım. Gelin hep beraber ‘Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey’ diye haykıralım.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder