25 Şubat 2012 Cumartesi

Madrid’i daha rahat geçeriz!

HTSPOR


Kartal bir yandan yüksek uçmanın keyfini yaşarken diğer yandan da yarınki Galatasaray derbisini düşünüyor. Aslında derbiye konsantre olacak zamanları bile yok ama biz sıcağı sıcağına Braga mücadelesinin yankılarına bir bakalım sözü futbolculara bırakalım...

Kaleci Cenk Gönen, turu geçtiklerine inanamayanlardan... Kartal’ın genç eldiveni UEFA Avrupa Ligi’nde 3. tura yükselmeleri ve Atletico Madrid’le eşleşmeleri konusunda “Açık söyleyeyimbiz bu takımı nasıl eledik hala inanamıyorum. Braga geçen sezon UEFA’da neden final oynadığını tescil etti. Çok güçlüler. Zoru başardık diyebiliriz. İddia ediyorum Atletico Madrid’i daha rahat geçeriz” ifadesini kullandı.

‘İLK MAÇA DUACIYIZ’
Veli Kavlak ise “İlk maçta rakip 10 kişi kalmasa turu geçemezdik” diye konuştu.

Veli Kavlak da hocası Carlos Carvalhal gibi düşünenlerden... Siyah-Beyazlılar’ın kale hariç her bölgesinde çalışan ve inanılmaz efor sarfeden oyuncusu Veli, Bragamaçları konusunda “Bugüne kadar oynadığımız en iyi takımdı... İlk maçta onları yenmeseydik turu biraz zor geçerdik. Turu geçmemizde rakibin 10 kişi kalmasının etkisi çok büyüktü” ifadesini kullandı.

Veli, yeni rakip A.Madrid konusunda ise “Zor bir rakip daha bizi bekliyor. İspanya’dan avantajlı bir skorla dönüp şansımızı İnönü’ye taşımamız gerek” diye konuştu.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder