25 Şubat 2012 Cumartesi

Kartal'ı avlama planı!

Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Fatih Terim, yarınki dev derbide Beşiktaş’ı devirmenin planlarını yapıyor. Florya’da taktik idmanlara ağırlık veren tecrübeli hoca, takımla yaptığı son toplantıda, ezeli rakiplerini devirmek için neler yapmaları gerektiğini bir kez daha anlattı.

Cimbom, Braga sınavı nedeniyle Arena’ya yorgun gelecek Kartal’ın bu zaafından yararlanmaya çalışacak. Terim, maça tempolu başlayıp Beşiktaş’ı oyundan düşürmenin, rakibi sahasına hapsederek gol bulmanın ve mücadeleyi ilk yarıda koparmanın yollarını arıyor.

EBOUE’YE ÖZEL GÖREV
Beşiktaş maçı için hedefini oyuncularına da aktaran ve tam saha pres emri veren Fatih Terim, kanat oyuncularını da hücuma destek vermesi için uyardı. Özellikle Eboue’den sık sık ileriye çıkıp, ortalarıyla forveti topla buluşturmasını istedi. Selçuk ile de görüşen Terim, oyuncusuna serbest vuruşlar dışında da kaleye devamlı şut çekmesi için direktif verdi. Forvetlerden de top rakipteyken orta sahaya yardım etmelerini isteyen teknik adam, cezası biten Brezilyalı yıldızı Melo’yu da savunmaya daha çok destek vermesi konusunda ikaz etti.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder