29 Ağustos 2011 Pazartesi

'Kirli olan sizsiniz, Fenerbahçe değil'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Fenerbahçe'yi bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımdan men etmesinin ardından, sarı-lacivertli taraftarlar bugün TFF'yi protesto etti.


Fenerbahçeli futbolcular, teknik direktör Aykut Kocaman ve asbaşkan Ali Koç'un ''Şampiyonlar Ligi'nden men ediyorsanız, o zaman Bank Asya 1. Lig'e düşürün'' şeklindeki tepkilerine TFF'nin dün, ''Yazılı olarak herhangi bir resmi başvuruda bulunulmamıştır'' diye açıklama yapması üzerine, sabah erken saatlerde TFF'nin İstinye'deki binasına giden bir grup sarı-lacivertli taraftar, önce binanın önünü temizlik malzemeleri dökerek, fırçalarla sembolik olarak süpürdü ve ''Kirli olan sizsiniz, Fenerbahçe değil'' mesajı verdi.

Taraftarlar daha sonra ''Al Sana Yazılı Talep, Düşürmeyen ...'' yazılı pankart açarak, TFF'nin ''Yazılı talep gelmedi'' açıklamasını protesto etti.


KIZILAY'DA DA TOPLANDILAR
Fenerbahçe taraftarı bir grup, takımlarının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımdan men edilmesini protesto etti.

Kızılay'daki Güvenpark'ta toplanan yaklaşık 70 taraftar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sloganlarla destek verirken, TFF aleyhine de tezahüratta bulundular.

Bir sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelerek TFF'yi protesto kararı alan sarı-lacivertli taraftarlar, TFF'nin aldığı kararı alkışlarla protesto ettikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.


BİR TEPKİ DE İZMİR'DEN
İzmir'de bir grup taraftar, Fenerbahçe'yi bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etti.

Konak İskelesi önünde sarı lacivert bayraklarla toplanan grup, Saat Kulesi önüne kadar Futbol Federasyonunu protesto eden sloganlar atarak yürüdü.

Burada taraftarlar adına açıklama yapan Adnan Demirci, alınan kararla Fenerbahçe'ye ve milyonlarca Fenerbahçe taraftarına haksızlık yapıldığını savundu.

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı yakınındaki İzmir Fenerbahçeliler Derneği'ne kadar yürüyen gruba, bazı vatandaşlar alkışlarla destek verdi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder