30 Nisan 2011 Cumartesi

Hamit'in şartı Halil!

Kartal, milli takımın en önemli isimlerinden B.Münih’li Hamit için nabız yokladı. Yıldız futbolcu ise “Şartlar oluşursa neden olmasın. Ancak ikizimi de almalısınız” dedi.

Beşiktaş yüksek uçmaya devam ediyor. Futbol komitesine göre Diego Forlan transferi büyük oranda biterken şimdi de milli yıldız Hamit Altıntop için görüşme yapıldığı ifade edildi.

Konya maçı sonrasında Avrupa’da tura çıkan futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve menajer Ahmet Bulut’un B.Münih’te ter döken Hamit için nabız yokladığı ortaya çıktı. Adalı, Zülfikaroğlu ve Bulut ile görüşen Hamit’in “Şu an geleceğimle ilgili tam olarak kararımı vermedim. Ailem hala Almanya’da kalmamı istiyor. İskoçya’dan Celtic, İngiltere’den de Birmingham’ın cazip teklifleri var. Bu nedenle size net bir şey söylemem mümkün değil ama Beşiktaş Türkiye’nin en önemli kulüplerinden. Şartlar oluşursa neden olmasın?” dediği öğrenildi.

Hamit’in görüşme de en ilginç isteğinin ise ikizi Halil’le ilgili olduğu belirtildi. Tecrübeli oyuncunun yöneticilere “İkizim Halil’i de alırsanız o zaman teklifinizi kabul edebilirim. Hiç olmazsa beraber olmamız benim için de onun için de avantaj olur” dediği ifade edildi.

Serdal Adalı’nın şartların oluşması durumunda başkan Yıldırım Demirören’in de onayı ile bu işin olabileceğini söylediği belirtildi.

YILDIZLAR CAZİP KILIYOR
Hatırlanacağı gibi Altıntop kardeşler daha önce Galatasaray ve Trabzonspor’un da gündemine gelmişti. Ancak ikili henüz yaşlarının genç olması nedeniyle Türkiye’ye pek sıcak bakmamış ilerleyen yıllarda gelebileceklerinin sinyalini vermişti. Ancak
Beşiktaş’ın yıldızlar ordusu kadroya sahip olmasının ve çıtayı her geçen sezon daha da yukarıya koymasının Kartal’ın elini güçlendirdiği belirtildi.

HTSPOR / ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder