30 Nisan 2011 Cumartesi

Artist bunlar!

Mourinho: “Real Madrid forması beyazdır ve beyazın da bir anlamı vardır.”
Rio Ferdinand: “Ben hiç sedye ile çıkıp sonra sahaya koşarak dönmedim.”
Michael Owen: “Barça taraftarları Alves’in hareketinden memnun. Çok yazık!”

Real Madrid ile Barcelona arasında bitmek bilmeyen söz düellosuna İngiliz futbolcular da katıldı

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’nın, Real Madrid’i 2-0 yendiği olaylı El Clasico’nun tartışmaları bitmek bilmiyor. İki kulüp arasında yaşanan söz düellosuna sürpriz isimler de katıldı. Son olarak, büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona’nın rakibi olacak Manchester United’ın savunma oyuncusu Rio Ferdinand da Katalanlar’ı, “artistlikle” suçladı.

ROL KESİYORLAR
Barcelonalı futbolcuların başarılı birer aktör olduğunu belirten İngiliz futbolcu, Twitter’da paylaştığı mesajda, “Bu bir şaka olmalı. Pedro görüntüleri tekrar izlerken, kesinlikle ‘Ben ne yapmışım?’ diye düşünmüştür. Alves’e gelirsek... Siz benim hiç sedye ile oyundan çıktıktan sonra koşarak sahaya girdiğimi gördünüz mü? İsteyen kişi bana çift dalabilir, bunda bir sakınca görmüyorum. Ancak rol kesmeyi kabul edemiyorum” sözleriyle finaldeki olası rakiplerine şimdiden sataştı.

REAL'DEN VİDEOLU KANIT
Bir başka İngiliz futbolcu Michael Owen da benzer yorumlarla Barcelonalı meslektaşlarını hedef aldı. Eski bir Real Madridli olan Owen, “Daniel Alves’in hareketi pek çok kesim tarafından hoş karşılanmadı ancak Barça taraftarları bundan memnun. Çok yazık!” ifadelerini kullandı. Pedro’ya kasti tekme attığı gerekçesiyle Pepe’ye kırmızı kart gösteren, Mourinho’yu da tribüne gönderen hakem Wolfgang Stark’a tepkisini sürdüren Real Madrid Kulübü ise, resmi internet sitesinde Pepe’nin Alves’e temas etmediğini gösteren bir video yayınladı.

GÖRÜNTÜ SÖZDEN DEĞERLİDİR
REAL Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da El Clasico ile ilgili açıklamalarını sürdürdü. Portekizli hoca, “Real Madrid’in forması beyaz ve beyazın bir anlamı var. Çok iyi durumdayım. Sağlığım mükemmel ve her zaman çalışıyorum”  dedi. 48 yaşındaki teknik adam, Pepe’nin kırmızı kartıyla ilgili ise “Bu konuda konuşmak istemiyorum, bunun basit bir nedeni var” yorumunu yaptı.

Mourinho ne demişti?
RIO Ferdinand’ın açıklamaları, Jose Mourinho’nun daha önce söylediği bir sözü akıllara getirdi. Chelsea’yi çalıştırdığı dönemde de Barcelona’yı hedef alan Mourinho, “Barcelona güzel tiyatroları olan bir şehir. Anlaşılan Messi de bunları izleye izleye rol yapmayı iyi öğrenmiş” diye konuşmuştu.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder