29 Eylül 2010 Çarşamba

Tam bir 'Melek'!

Bernd Schuster lakabını davranışlarıyla gösterdi. Her ne kadar idmanda yüzü gülmese de yemeğe tesis çalışanlarını da çağırıp “Siz de bu ailenin parçasısınız” demesi takdir gördü.

DENİZLİ SIRT ÇEVİRMİŞTİ
Beşiktaş’ta Bernd Schuster sisteminden çok soğuk tavırları, maçlarda hiç gülmemesiyle eleştiriliyordu. Oysa onun lakabı “Sarışın Melek”ti. Ve o bu lakabın gerçek olduğunu önceki günkü yemek organizasyonunda gösterdi. Futbolcularıyla girdiği duran top iddiasını kaybeden ve takıma yemek ısmarlayan Alman teknik adamın geçen sezon Mustafa Denizli’nin sırt çevirdiği tesis personelini takımın bir parçası olarak görmesi beğenildi.

YEMEKTE SİZLERİ DE GÖRMEK İSTİYORUM
Sağlık ekibinden malzemecisi ve idare personeline kadar herkesi davet eden Schuster’in onlara “Sizler bize hizmet ediyorsunuz. Bu ailenin bir parçasısınız. Yemekte sizleri de görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Schuster bu anlamlı hareketi geçen sezon takımla tesislerde bile yemek masasına oturmayan çalışanları oldukça sevindirdi.

‘PRİM İŞİNİ HALLEDELİM’
Yemek masasından taşan konulardan biri de prim olayıydı. Yemeğe katılan yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ve Serdal Adalı’ya takılan Schuster “Artık şu prim işinizi de hallederiz” diyerek daha önce takıma söz verdiği “süper prim” sözünün hayata geçmesini istedi. Schuster’in yine Mustafa Denizli’nin kaldırdığı personele de prim dağıtılmasını istediği öğrenildi.

HTSPOR / Kartal YİĞİT


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder