29 Eylül 2010 Çarşamba

İşte Elano planı!

Brezilyalı yıldızın ülkesine gidişinin ardındaki sır perdesi aralanıyor. Sambacının, 4 yıl formasını giydiği eski kulübü ile masaya oturmak için ayrıldığı ortaya çıktı. Santos, yüksek bonservis ücreti nedeniyle Elano’yu kiralamayı düşünüyor.

ESKİ AŞKI SANTOS'LA FLÖRT
Galatasaray’da önceki gün ailevi nedenlerden dolayı Brezilya’ya gittiği açıklanan yıldız oyuncu Elano’nun, Santos ile transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Sambacının forma şansı bulamadığı için ayrılmak isterken, kendisine kapılarını açan ilk takım ise 2001 ila 2005 yılları arasında formasını giydiği eski kulübü Santos oldu.

BONSERVİS ZOR
Santos’un önündeki en büyük engel ise Galatasaray’ın Elano için istediği yüksek bonservis bedeli olarak gözüküyor. Sarı-kırmızılı yönetim, 1 yıl önce İngiltere’nin Manchester City kulübünden 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 4 yıllık ödeme planıyla aldığı Brezilyalı yıldızı yine aynı rakama satmayı planlıyor. Ancak Elano için böylesine yüksek bir rakamı vermek istemeyen Santos’un, Cimbom’a kiralama seçeneğini sunması bekleniyor.

KİRALIK FİKRİNE SICAK BAKIYOR
Galatasaray da Elano’nun alacağı yıllık 3.5 milyon Euro’luk büyük bölümünün karşılanması durumunda sezon sonuna kadar kiralama fikrine sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın 3 yıllık anlaşması bulunan Elano’ya, oynasa da oynamasa da alacağını ödeme zorunluluğu bulunuyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder