19 Eylül 2012 Çarşamba

Kocaman'dan net yanıt: Asla

Aykut Kocaman, UEFA AVrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Marsilya maçı öncesi Moussa Sow ile birlikte basının karşısına çıktı. Kocaman bir gazetecinin "Lig hedefiniz Avrupa Ligi hedefinizin önüne geçti mi?" sorusuna "Asla" dedi.


"FORMDA VE MORALLİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ"
Aykut Kocaman şunları söyledi:


"Basın toplantısına yoğun bir ilgi var bu sefer! Amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktı ama bunu başaramadık. Yolumuza Avrupa Ligi'nde devam edecğeiz. Zor bir periyot olacak. Geçen sezondan sonra takımımız değişti. Takıma düşündüğümüzden fazla yeni oyuncu katıldı. Takımımızın oluşma evresinde bir yandan da iddiamızı sürdürmeye çalışıyoruz. Gruptan çıkmak istiyoruz. Grubun en azından kağıt üstünde tarihsel yapıları ve ülke güçleri itibariyle birbirine yakın 3 takım var grupta. Grupta kıyasıya bir mücadele olacak. Yarınki rakibimiz Marsilya çok formda. Yarın da büyük bir moralle karşımıza çıkacaklar. Özellikle kendi sahasında bir vites daha büyüyebilen bir rakibimiz var. Taraftarlarla beraber sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Yarınki maçta alınacak galibiyet bize moral ve avantaj getirecek. Ama zor bir maç. Formda ve moralli bir takımla oynayacağız."


"TOPAL, KUYT'TAN DAHA İYİ DURUMDA!"
"Mehmet Topal ve Kuyt'un oynayıp oynamayacakları son idmanda belli olacak. Mehmet Topal sanki oynama konusunda Kuyt'tan daha önde görünüyor."


"FENERBAHÇE'NİN KANUNU BU"
"Biz her şeyi kolayından tartışmayı seviyoruz. Tartışacak mutlaka bir şeyler buluyoruz. Kadorda 24 oyuncumuz var. 23'ünün ismini de UEFA'ya bildirdik. Sahaya çıkan 11 her zaman bir şekilde düşünülmüş, Fenerbahçe'nin en değerli 11'idir. Yarın da böyle olacak. Sonuç üzerinden çok doğal olarak kadro tartışılacak. Burada her şey sonuca bağlı olduğu için çıkaracağımız kadro tartışılacak. Doğanın ve Fenerbahçe'nin kanunu bu."


"KADROMUZ KALİTELİ VE DERİN"
"Kadromuz kaliteli ve derin. Ama sakatlıklar tabii ki takıma etki eder. Yarın kim oynarsa oynasın Fenerbahçe formasını temsil eden en iyi 11'dir. Kazanırsak ya da kaybedersek, eksikler nedeniyle olduğunu düşünmem."


"KUPANIN GETİRECEĞİ PRESTİJ PARADAN ÖNEMLİ"
"Süper Lig, Avrupa'daki hedefimizin asla önüne geçmedi. Gelirler önemli tabii ki. Ancak kupanın getireceği prestij paradan daha önemli. Kupaya asılmaya çalışacağız. Öncelik gruptan çıkmak."


SOW: FENERBAHÇE İÇİN İYİ BİR YATIRIMIM


Moussa Sow ise basın toplantısında şöyle konuştu:


"Yarınki maç kolay değil. Zor olacak. Marsilya bu sene lige çok iyi başladı. 5 maç üst üste kazandılar. Geçen sezonki takım değil. Daha kolektif ve düzenliler. Gruplardaki ilk maçımız. Üzerimize düşen görevlerin farkındayız. Galip gelmek istiyoruz. Fenerbahçe için iyi bir yatırımım. Gol atmak için oynuyorum ancak futbola böyle bakmamak lazım. Golcü sadece gol atmaz. Taktiksel hamleler de yapar. Kolektif anlamda takımına katkı yapar. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum."


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder