28 Temmuz 2012 Cumartesi

Yıldırım: G.Saray teşvik primi göndermiş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı "tarihi" konuşmada Galatasaray'a da sert mesajlar gönderdi.

Rigobert Song'un geçen hafta İstanbul'a gelmesini değerlendiren Yıldırım, "Galatasaray 1.5 Milyon Euro'yu Song'a verdiğini iddia ediyor. Ama ortada evrak yok. Fransa'ya gidip Song'u buluyorlar. Geçen hafta İstanbul'a getiriyorlar; makbuz almak için. Galatasaray, Denizli'ye teşvik primi göndermiş" dedi.

Kendisine Denizlispor'un bir amigosu tarafından bir mektup yazıldığını belirten Aziz Yıldırım, "Denizlispor amigosu Ali Demirkaya bana mektup yazdı. Mektupta 'Ali İpek ve Yusuf Şimşek inkar etse de Sebat Döviz Bürosu'nda bu para geçti. Konfetiler ve meşaleler alındı. Ben o yıllarda amigoluk yapıyordum. Ben vicdanen rahatsız olduğum için size bir mektup yazdım' diyor. Mektubu mahkemeye verdik ama işlem yapılmadı" şeklinde konuştu.


Galatasaray'ın kayıp parayı hala belgeleyemediğinin altını çizen Yıldırım, "Denizli'deki bir memur 2006 yılında oynanan maç ile ilgili olarak vicdan azabı çektiğini belirterek Savcı Mehmet Berk'e mektup yazıyor. Belediye Başkanı'nı şikayet ediyor, 1 milyon dolar açıkta yok ancak dosya kapanıyor" ifadesini kullandı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder