30 Haziran 2012 Cumartesi

Yeni aday: Luisao

HTSPOR


Stoper arayışlarındaki Fenerbahçe’de gündeme süper bir isim geldi... Sarı-Lacivertliler’in Benfica forması giyen Brezilyalı stoper Luisao’yu takibe alırken transfer girişimlerine de başladı. Inter ile yollarını ayırmak isteyen Lucio’yu almaktan vazgeçilirken Yobo’nun yanına iyi bir isim isteyen teknik direktör Aykut Kocaman’ın
Luisao’yu istediği öğrenildi...

Transferden sorumlu asbaşkan Ali Yıldırım ile idari menajer Hasan Çetinkaya’nın Benfica kulübü ile görüşmelere başladığı belirtildi. 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için Benfica kulübünün 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Ancak yaşanan süreçte ekonomik olarak ağır darbe alınması nedeniyle Fenerbahçeli yöneticilerin bu parayı indirmeye çalışacağı aksi takdirde diğer alternatiflere rotanın çevrilmesi bekleniyor.

LUİSAO KİMDİR?
1981 yılında Brezilya’da dünyaya gelen Luisao futbola Alex’in eski takımı Cruzeiro’da başladı. 2003 yılında Benfica’ya transfer olan 1,93 boyundaki futbolcu 9 yıldır bu formayı terletti. Milli formayla da 29 maça çıkan başarılı stoper 3 tane de gol atmayı başardı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder