29 Mayıs 2012 Salı

Ferrari abarttı!

HTSPOR

Siyah-Beyazlı yönetim davalık dosyaları bir bir eritmek için uğraşırken Matteo Ferrari konusunda şok edici bir taleple karşılaştı...

Geçen sezon başında kadro dışı kalmasının ardından mukavelesine aykırı idman şartlarının olmasını gerekçe gösterip sözleşmesini tek taraflı fesheden İtalyan oyuncu 7.7 milyon Euro’luk tazminat davası açmıştı. 2009-2010 sezonu Genoa’dan 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti para kazanan Ferrari geçen sezon başında mukavelesini feshetmiş ve CAS’a başvurmuştu.

Siyah-Beyazlı kulüp de Ferrari’ye karşı 7 milyon 750 bin Euro’luk karşı dava açmış, gerekçe olarak da gece hayatı gibi konuları ileri sürmüştü. Akaretler’de İtalyan oyuncunun avukatlarıyla uzmaşmak için masaya oturuldu. Ancak yeni yönetim hiç de ummadığı bir rakamla karşılaştı.

Ferrari’nin avukatları faiziyle birlikte Beşiktaş Kulübü’nden 14 milyon Euro’ya yakın bir ücret talep etti. Yönetim ise sadece geçen sezonun ücreti olan 2.5 milyon Euro’yu önerdi. Taraftar uzlaşma sağlayamadan ayrıldı. Son bir görüşmenin yapılacağı belirtildi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder