31 Mayıs 2012 Perşembe

Fenerbahçe'de 2. kurban!

HTSPOR / Necati METE

Transfer çalışmalarını önceki yıllara oranla daha sessiz ve derinden yürüten Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın hedef bölgeleri forvet, orta sahanın 2 kanadına as ve alternatif oyuncular, ön libero ve uygun fiyata bulunması halinde bir de stoper. Her bölge için 2’li-3’lü alternatifli bir listeyi yönetime sunan Kocaman’ın hedeflediği oyuncular arasında, Avrupa’nın üst düzey golcülerinden biri de yer alıyor.

Bu anlamda hem yönetimin, hem de başkan Aziz Yıldırım’ın desteğini alan başarılı teknik adam yine de kulübünden fazla bir para çıkmaması için çabalarkenmaddi kaynak yaratılamaması durumunda, eldeki oyunculardan fedakarlık yapılabileceğini yönetime iletti. Bu anlamda Miroslav Stoch’tan sonra akla gelen ikinci oyuncu Issiar Dia.

Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana hızı ve tekniğiyle Aykut Kocaman’ın jokeri olan, ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle form grafiğini beklenen skalanın üzerine çıkaramayan Senegalli sağ kanat, alt sınırı değeri olmak üzere değerlendirilebilecekler listesinde.

FRANSA’YA GİDEBİLİR
Fenerbahçe Issiar Dia’yı özellikle yıldız golcü Olivier Giroud’un transferinde kullanmak istiyor. Dia, Giroud’un transferi için Montpellier’e önerilecek. Ancak bu konuda Sarı-Lacivertliler’in işi oldukça zor. Çünkü Arsenal, Giroud için Fransız kulübüne Chamakh+ 8.5milyon Euro önerdi. Fenerbahçe ise Dia ile birlikte 5 milyon Euro teklif etmiş durumda.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder