30 Nisan 2012 Pazartesi

Biraz da şanslıydık!

Stoch, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başlamadıklarını belirterek, ''Zor geçeceğini biliyorduk. Ama maalesef beklediğimiz şekilde tutkulu ve arzulu oyun ortaya koyamadık. Biraz da şanslıydık bugün. Rakipten 1 gol daha fazla atarak galip geldiğimiz için mutluyuz. Önemli bir galibiyet oldu. Beklendiği gibi geçmedi'' dedi.

Slovak oyuncu, Alex'in olmamasının bir sıkıntı yaratıp yaratmadığı ve kendisinin onun veliahtı olup olmayacağı yönündeki soruyu ise şu şekilde yanıtladı:

''Alex'in pozisyonu tipik 10 numara. O söz konusu olduğu zaman yokluğunu hissediyoruz. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Tabii ki de kendisini aradık. Alex olduğu zaman atak konusunda o 10 numarayı çok iyi dolduruyor. Elinden geleni yapıyor. Ben de uzun zamandır serbest vuruştan atmıyorum. Topun başına geçmiyorum. Güzel gol oldu.''

Şampiyonluk Grubu'nda oynadıkları 3 maçı da kazandıklarını hatırlatan Stoch, ''Kazanmaya devam ettikçe güvenimiz artmaya başlıyor ve içerideki atmosfer daha olumlu hale geliyor. Önümüzde 3 maç var, onları da kazanıp, sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder