26 Şubat 2012 Pazar

Oyuncularım harika oynadı!

Carvalhal'ın açıklamaları;


"Oyuncularımı tebrik etmem gerekiyor. Bugün harika oynadılar. Beşiktaş'ın bu maça konsantre olamayacağı düşünülüyordu ama oyuncularım son dakikaya kadar kazanma arzularını sahaya yansıttı. Son dakika golü ararken son dakikada golü yedik. Taraftar umuyorum takımıyla gurur duyuyordur. Bu kadar sıkıntılı bir süreçte iyi mücadele ettik.

Bugün sahada Fernandes'in yokluğunu aramadık. Oyuncularımız istekliydi, hırslıydı. Zorlu geçen bir Braga maçından sonra, cuma günü bir araya geldik. Dün cumartesiydi ve bugün maça çıktık. Bugün bu kapasite bizden beklenmiyordu ama son dakikaya kadar istekliydik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onları kucaklıyorum. Harika bir iş yaptılar.

EGEMEN'İN SAKATLIĞI
Egemen üst üste çok maç oynadı ve sakatlandı. Bunlar fiziki durumlar. Sakatlığın geçmesi için dinlenmeye ihtiyaç vardır. Ama bizim böyle bir şansımız olmadı.

2 günlük dinlenmeden sonra neler yapabildiğimizi gösterdik. Eğer maç normal şartlarda olsaydı her şey daha farklı olurdu. UEFA'da grubu lider bitirdik. Braga'yı eledik. 1903'ten beri Beşiktaş'ın Avrupa'da elde ettiği en iyi dereceyi egale etmiş durumdayız. Bu kadar soruna rağmen iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Puan farkı var ama play-off oynayacağız. Bunların dışında kupada da iyi başladık. Orada da yolumuza devam edeceğiz.

TAKIM İHMAL EDİLMEMELİ
Başkanımızı TFF adaylığı için kutluyorum ve bol şans diliyorum. Bu seçimlerden sonra Beşiktaş'ın seçimi olacak. Beşiktaş bir karar verme sürecine girecek ve bu süreçte futbol takımı unutulmamalı. 3 kulvarda da son döneme giriyoruz. Takımın kafasının rahat olması lazım. Her şeyin iyi olacağından eminim"

Maç boyunca elinden bırakmadığı tesbih ile ilgili de konuşan Carvalhal, tesbihin maçla ilgili olmadığını da söyledi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder