28 Aralık 2011 Çarşamba

"Dedikodular, çirkin söylemler varken..."

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Türk futbolunun içinde bulunduğu ortamda futbolun gelişmesi adına atılan her türlü adımın, eğitim çalışmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

TFF'nin WOW Hotel&Convention Center'da düzenlediği ve dün başlayan TFF Sağlık Ekipleri Çalışanları Bilgi Yenileme Kursu, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman'ın da katıldığı kapanış töreniyle sona erdi.

Mehmet Ali Aydınlar, burada yaptığı konuşmada, sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir işadamı olduğunu dile getirerek, kendisini de kulüplerde görev alan sağlık profesyonellerinin ''meslektaşı'' olarak gördüğünü belirtti.

Sağlıkta en önemli unsurun ''etik değerler'' olduğunu ifade eden Aydınlar, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Maalesef futbolumuzda bu değerler ayaklar altında. Sizler futbolun içindeki sağlık profesyonelleri olarak, bu etik değerleri olması gereken yere getirmede, bizim en büyük destekçimiz olmalısınız. Son 6 aydır TFF başkanlığı yapıyorum. Türk futbolu bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş, çok zor bir süreçten geçiyor. Bu bizim aslında ülke adına büyük şanssızlığımız, dünyanın futbolda en büyük sorunlarını yaşayan bir ülke. Böylesine zorlu bir süreçten geçerken bu tür eğitimler, futbolun gelişmesi adına atılan her türlü adım, bizi mutlu ediyor. Dedikoduların, çirkin söylemlerin, tapelerin, iddiaların dışında bir gündem yakalamak, Türk futbolunda çok zor hale geldi.''

Spor Toto Süper Lig'de play-off maçları yapılacak olması nedeniyle devre arasını kısa tutmak durumunda kaldıklarını dile getiren Aydınlar, buna karşın kursun büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, TFF Sağlık Kurulu ve Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve katılımcılara teşekkür etti.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder