29 Aralık 2011 Perşembe

Beni istiyorlar!

Fenerbahçe'de ilk yarının en formda isimlerinden Miroslav Stoch, "İlk yarı geçen sezonun ilk yarısından daha iyiydi. İyi puan topladık. Liderin 2 puan gerisindeyiz. 4İilk 5 maç forma şansı bulamadım. Daha sonra ise kenardan gelip takıma katkı sağladım. Daha fazla oynayabilirdim. İkinci yarıda daha iyi performans sergilemeliyiz" dedi.

NTV Spor'a konuşan Slovak futbolcu; şike soruşturması nedeniyle sezon başında yaşananlar; Lyon, Hamburg ve Rubin Kazan'dan gelen transfer teklifleri hakkında ise "Sezon başında gerçekten de karmaşık ve belirsiz bir ortam vardı. 'Ne yapmalıyız?" diye birbirimize sorduk. Herkes üzgündü. Bazı arkadaşlarımız gitti ama ben Fenerbahçe'de kalmak istedim. Doğru kararı da verdiğimi düşünüyorum. Bazı transfer teklifler var ama isim vermek istemiyorum. Hala Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusuyum. Eski takımım Chelsea'nin benimle ilgilendiği konusunda ise bir şey bilmiyorum. Böyle bir teklifin doğru olduğunu da zannetmiyorum" yorumunu yaptı.

Miroslav Stoch'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Fenerbahçe'de oynuyorum; bundan sonra daha iyi bir takıma gitmem lazım. En üst seviyedeki takımlara gitmeliyim. Ama hayalim İspanya'nın en iyi takımlarından birinde oynamak"

"En belirgin özelliğim soldan içeri girip şut çekmek. Ya da asist yapmak. Rakip takımlar zaman zaman buna önlem alıyor. Ama bu, benim tek özelliğim değil. Takımıma başka şekillerde de yardımcı olabilirim"

"Sağ tarafta uzun zamandır oynamıyorum. Chelsea'deyken sağda oynuyordum. Ama sol kanatta daha başarılıydım"

"Reto (Ziegler) ile sol kanatta birlikte oynamayı Andre Santos ile oynamaya tercih ederim. Bana daha yardımcı oluyor ve daha defansif. Reto ile iyi anlaşıyoruz"

"Yobo bana 'Oğlum' diye sesleniyor. Ben de ona 'Baba' diyorum. (Aralarında 9 yaş var) O çok komik ve iyi bir insan. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorum"

"Alkollü halde araç kullandığıma dair çekilen fotoğraf başka bir zamana aitti. Zaten polis de benim birlikte okula gittiğim, birlikte futbol oynadığım bir arkadaşımdı"


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder