29 Eylül 2011 Perşembe

Yıldırım'ı bırak F.Bahçe'ye bak

HTSPOR


Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla yasanın değişmesi için siyasilerden destek isteyen Beşiktaş’ın patronu “Beni şahıslar ilgilendirmiyor. Ben Fenerbahçe ve diğerlerinin iyiliğini istiyorum” dedi!

Türk futbolunu sarsan şike soruşturmasında son dönemin en göz önündeki ismi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören...

Kulüpler Birliği Başkanı olmadan önce de karşı çıktığı 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası’nın yeniden düzenlenmesi için bugünlerde daha aktif. Kulüpler Birliği Başkanı görevini de üstlendiği için, Ankara’da bol bol lobi faaliyetlerinde bulunuyor. Hedef belli. Küme düşme cezasının kaldırılması ve Futbol Disiplin Talimatı’nın bu konuyla ilgili 58. maddesinin değişmesi...

Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı olarak siyasilerle görüşüyor, destek toplamaya çalışıyor. Ancak bu değişimin ‘Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kurtaracak adım’ olarak algılanması, Demirören’le ilgili bir soruyu gündeme getiriyor: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım’ı kurtarmak için neden bu kadar uğraşıyor?

‘CAMİADAN TEPKİ YOK’
Öyle ki, bu soru Demirören’in yakın çevresinin de aklına düşmüş durumda. Hatta bu soru Yıldırım Demirören’e direkt olarak da yöneltilmiş... Beşiktaş Başkanı’nın verdiği cevap ise gündemde oldukça tartışılacak türden: Ben Fenerbahçe Başkanı ya da oradaki şahıslarla ilgilenmiyorum. Ama Fenerbahçe’nin Türk futbolu için ne kadar önemli olduğunu iyi biliyorum. Eğer Kulüpler Birliği adına bir uğraş gösteriyorsam bunu Fenerbahçe ve diğer kulüplerin iyiliği için yapıyorum...

Sohbette gündeme oturan bir diğer soru ise, Beşiktaş camiasının içinde Fenerbahçe’ye yardım etmeye çalışan başkanlarına bir tepki söz konusu olup olmadığı. Bu konuda da hayli rahat olduğunu söyleyen Demirören, noktayı şu şekilde koymuş: Hiçbir tepki yok. Camianın içindeki insanlar da benimne yapmak istediğimi gayet iyi biliyor. Şahıslarla değil kulüplerle ilgileniyorum. Bunu bildikleri için bana bir tepki göstermiyorlar.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder