30 Eylül 2011 Cuma

Kartal fırsat tepti!

STOKE CİTY - BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASININ DETAYLI ANALİZİ VE İSTATİSTİKLERİ HTSPOR ARENA'DA. HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!


 Galeri için tıklayınız...


STOKE CİTY - BEŞİKTAŞ


STAT: Britannia Stadı
HAKEMLER: Antony Gautier, Michael Annonier, Emmanuel Boisdenghien (Fransa).
 
STOKE CİTY: Sorensen, Huth, Shawcross, Upson, Shotton, Whitehead, Delap, Etherington, Palacios, Crouch, Jerome

TEKNİK DİREKTÖR: Tony Pulis

BEŞİKTAŞ:
Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Necip, Aurelio, Quaresma, Fernandes, Simao, Edu


TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal


Beşiktaş, maçın ilk dakikalarında alan daraltarak rakibin güçlü olduğu uzun toplarda etkili olmasını engellemeye çalıştı. Teknik direktör Carvalhal'in dün söylediği gibi topu kendi kalesinden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışan siyah-beyazlı ekip, ilk bölümlerde bunda da başarılı oldu.

Konuk ekip, 13. dakikada güzel bir organizasyon sonucu Hilbert'in ayağından golü bulmasına rağmen, Türk futbolunun zafiyet yaşadığı yan toplarla ilgili sıkıntıyı 15. dakikada yaşadı ve verdiği açık sonrası Crouch'un golüne engel olamayınca üstünlük golüne fazla sevinemedi. Beşiktaş, beraberlik golünün ardından rakip kalede bir yandan açık aradı, bir yandan da Stoke City'nin sağlı sollu korner ve taç atışlarını savuşturmaya çalıştı ve soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

İngiliz ekibi Stoke City, ilk dakikadan itibaren baskı kurarak gol bulmaya uğraş verdi. 13. dakikada golü kalesinde gören Stoke City, etkili olduğu duran bir top sonrası Crouch'un golüyle 15. dakikada beraberliği sağladı. İngiliz ekibi, üstünlük golü için yüklenmeye devam etti. Stoke City baskı kurmaya çalıştıysa da bunda başarılı olamadı ve ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle tamamladı.

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
7. dakikada Etherington'un soldan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Shawcross'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

13. dakikada Quaresma, Necip'den aldığı topu bekletmeden sağdan ceza alanına giren Hilbert'e bıraktı. Alman oyuncu ceza alanı içinde çaprazdan ayağının dışıyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

15. dakikada Etherington'un yine soldan kullandığı korner atışında Shawcross'dan seken topu altı pasta önünde bulan Crouch, meşin yuvarlağı filelere attı ve takımına 1-1'lik beraberliği sağladı.

18. dakikada sol çaprazdan yapılan ortada ceza alanı içinde topla buluşan Jerome'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

30. dakikada Quaresma'nın sağ çaprazdan sert şutunda top yandan auta gitti.

32. dakikada Huth'un sol çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak, direğin dibinden auta çıktı.

45. dakikada Etherington'un sağdan kullandığı serbest atışta Aurelio'nun ayağından seken top kornere gitti ve mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
49. dakikada Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Sorensen'da kaldı.

60. dakikada Walters'ın sert şutunda Rüştü'ye çarpan top direkten kornere gitti.

67. dakikada Quaresma'nın ceza sahası dışından çok sert vurdu, defansa çarpan top direkten döndü.

71. dakikada Delap cezasahası sol içinde kaleci Rüştü'yle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top üstten az farkla auta gitti.

77. dakikada Sivok'un cezasahası içerisinde Crouch'a yaptığı harekete hakem penaltı dedi. 78. dakikada Walters topu ayrı Rüştü'yü ayrı köşelere gönderdi ve Stoke City'i 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda Beşiktaş'ın baskılı futbolu sonuç vermedi ve maçtan Stoke City 2-1 galip ayrıldı.


 


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder