29 Eylül 2011 Perşembe

"Pes etmem"

“Forma yarışında sonuna dek varım, asla pes etmem. Kısa sürede formamı geri alacağım.” Yöneticiler ve Terim de “Ne Baros ne de başkası bir yere gidemez”
diyerek kimseyi bırakmak istemediklerini belirtiyor!

YAKIN ÇEVRESİNE SÖYLEDİ
Galatasaray’dan ayrılacağı iddia edilen Çek golcü Milan Baros’u, Sarı-Kırmızılı yönetimin kesinlikle bırakmaya niyetli olmadığı öğrenildi. Hakkında ortaya atılan ‘gitmek istiyor’ iddialarına karşın Ocak ayına kadar takımda kalarak, forma şansını sonuna kadar zorlama kararı alan Çek futbolcunun, yakın çevresine de “Asla pes etmeyeceğim ve formamı en kısa sürede geri alacağım”‘ dediği öğrenildi. Bu arada Cimbom yönetiminin de “Arda’yı sattık hala tepki görüyoruz. Milan Baros’u taraftarımız çok seviyor. Ne Baros, ne de bir başka oyuncu devre arasına kadar hiçbir yere gidemez” şeklinde konuşuyor.

TERİM’DEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ
Milan Baros, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında, oyundan alındıktan sonra direkt olarak soyunma odasına gitmesi sebebiyle teknik direktör Fatih Terim ile soğukluk yaşamış ancak daha sonra özür dileyerek durumu tatlıya bağlamıştı. Çek forvet Samsunspor mücadelesinde sahaya ilk 11’de çıkmış ancak gol atamayınca Karabük deplasmanında yedek kalmıştı. Aynı maçta oyuna sonradan girerek beraberliği getiren penaltının yaratıcısı olan Baros, geçtiğimiz pazartesi günü oynanan Eskişehirspor maçında ise yine yedek kulübesinde kalmış ve Fatih Terim tarafından oyuna dahi alınmamıştı.


HTSPOR / Erhan TELLİ


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder