25 Eylül 2011 Pazar

Antalya'ya Kartal pençesi!

BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR MAÇININ DETAYLI İSTATİSTİKLERİ VE ANALİZİ HTSPOR ARENA'DA. HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: Fi-Yapı İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Fırat Aydınus


 BEŞİKTAŞ:
Cenk, İbrahim Toraman, Sidnei, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Veli, Simao, Mustafa, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal


MEDICAL PARK ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan, İbrahim Dağaşan, Deniz Barış, Ali Turan, Veselin Milchev, Kerem Şeras, Uğur İnceman, Musa Aydın,
Mehmet Eren, Necati Ateş
TEKNİK DİREKTÖR: MEHMET ÖZDİLEK


 Galeri için tıklayınız...


Maça hızlı başlana Beşiktaş, aradığı gole 10. dakikada Simao'yla ulaştı. 9. dakikada veli cezasahası içerisinde Ali Turan'ın müdahelesinde yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Simao topu ağlara gönderip Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.


Golden sonra Beşiktaş oyunu biraz daha rölantiye alırken, iki ekibin de mücadeleci oyunu dikkat çekti. Golden sonra ilk yarıdaki en net pozisyonu Antalyaspor yakaladı. 30. dakikada Musa Aydın mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Aynı dakika içerisinde Necati'in kaleci Cenk'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda, egemen son anda müdahele ederek mutlak bir gol pozisyonunu önledi.

İkinci yarıda her iki ekip de net pozisyonlar yakaladı. 54. daikkada ise net pozisyondan yararlanamayan isim Veli oldu. Holosko'nun sol kanattan son direğe indirip ortaya çıkardığı topa demarke durumdaki Veli vurdu, top az farkla direğin dibinden auta gitti.

65'te Necati Ateş, cezasahası sol içinde kaleci Cenk'le karşı karşıya kaldı. İlk yarıda mutlak bir pozisyonu önleyen Egemen son anda araya girerek, bir başka kritik gol pozisyonunu engelledi.

69'uncu dakikada Emrah'ın sol kanattan altıpas sol köşesine doğru ortasında Necati topa gelişine vurdu, kaleci Cenk mutlak bir pozisyonu önledi.

90. dakikada Necati Ateş'in kafa vuruşunda Cenk mutlak bir pozisyonu önlerken, uzatma dakikalarında Edu ve Fernandes siyah-beyazlılar adına iki net fırsattan yararlanamadı.

Beşiktaş, Antalyaspor'u 1-0 yenerken, son 3 maçından da 3 puanla ayrıldı ve puanını 9'a çıkardı. Ligin flaş ekiplerinden Antalyaspor ise 6 puanda kaldı.

Cezası nedeniyle Quaresma'nın oynamadığı maça İbrahim Toraman kaptan çıktı. 80. dakikada İbrahim Toraman yerini Tanju'ya bırakırken, kaptanlık pazubandını ise Simao taktı.


Antalyasporlu Deniz Barış, maç sonrası üstüste iki sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İLK YARIDAN POZİSYONLAR


6. dakikada Veli'nin ceza alanı önünden sert şutunda, top kaleci Ömer'de kaldı.

9. dakikada Necip'in pasında Veli, ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluştuğa anda, Ali Turan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi.

10. dakikada Simao, kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

12. dakikada Beşiktaş kazandığı faulde çabuk davrandı. Ernst'in pasıyla topla buluşan Holosko, rakibinden geçtiği anda sert vurdu, ancak kaleci Ömer meşin yuvarlağı kaleden uzaklaştırdı.

15. dakikada sol çaprazda topla buluşan Kerem, ceza alanı içine girdiği anda sert vurdu, ancak meşin yuvarlak kaleci Cenk'den döndü. Dönen topa hamle yapan Uğur İnceman, topu sert bir vuruşla auta gönderdi.

22. dakikada İsmail'in ceza alanı önünden sert şutunda, top üstten auta gitti.

27. dakikada Antalyaspor'un az savunmayla yakalandığı pozisyonda Mustafa'nın pasıyla topla buluşan Simao, meşin yuvarlağı sağdan ilerleyen daha müsait durumdaki Necip'e bıraktı. Bu oyuncu çaprazdan ceza alanına girdiği anda sert vurdu, ancak top yandan auta gitti.

29. dakikada Uğur İnceman'ın pasıyla solda topla buluşan Necati, ceza alanına girdiği anda yerden altıpasın önündeki Musa'yı gördü. Ancak bu oyuncunun dokunamadığı top ceza alanı dışına çıktı.

36. dakikada Antalyaspor rakip kalede gol ararken savunmada az adamla yakalandı. Simao, kendi ceza alanı önünde aldığı meşin yuvarlağı orta sahayı geçtikten sonra sol taraftaki Veli'ye bıraktı. Ancak bu oyuncu ceza alanına önüne geldiği anda yerden kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

Mücadelenin ilk yarısı da 1-0 Beşiktaş'ı üstünlüğüyle sona erdi.


İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR AZ SONRA


 


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder