31 Ağustos 2011 Çarşamba

UEFA'nın saçmalaması normal

Fanatik Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Bloomberg HT'de 'Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika' programına konuk oldu. Kenan Erçetingöz, 240 bin Euro peşin ödeyerek Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasını iki yıllığına daha kiralayarak zor günlerinde kulübüne destek olan Ilıcalı'ya "Ne olacak bu Fener'in hali?" diye sordu.  

 Video için tıklayınız...

Ilıcalı, "Her kulübün başına gelebilecek bu günlerde taraftarın tutumu, birlik ve beraberlik içinde olmasından dolayı Fenerbahçe taraftarlarıyla bir kez daha gurur duydum. Yönetimin alacağı tün kararlara saygılıyım" dedi ve ekledi, "Aziz Yıldırım'ın cezaevinde olmasına çok üzülüyorum."

Çıkarılan yasaların saçma olsada uyulması gerektiğini söyleyen Ilıcalı, "UEFA'nın saçmalaması normal" dedi. Ilıcalı, UEFA kararları için şunları söyledi:

"UEFA'yı gözde çok büyütmemek lazım. Bunlar da sonuçta belli kapasitede adamlar. Ben kafamda UEFA'daki adamları belli bir konuma oturtmuyorum ki, saçma kararlar vermesi de bana mantıksız gelmiyor. Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne almaması da saçma bir karar."


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder