29 Ağustos 2011 Pazartesi

Süper Lig'e yeşil ışık yaktı!

Trabzonspor, Brezilya’nın Atletico Paranaense takımında oynayan 21 yaşındaki Fabricio Silva Dornellas’e kanca atı. İlk görüşme olumlu sonuçlandı. Geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan Everton'lı Yobo da Bordo-Maviler'e yeşil ışık yaktı.


Fırtına, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.  Özellikle Şampiyonlar Ligi’ne alındıktan sonra birçok oyuncuyu gündemine alan Bordo-Mavililer’in son gözdesi Brezilya’nın Atletico Paranaense takımında oynayan Fabricio Silva Dornellas oldu. Futbolcu izleme komitesi tarafından keşfedilen ve teknik direktör Şenol Güneş’e önerilen 21 yaşındaki genç stoperin haklarını elinde bulunduran Deportivo Brasil LTDA adlı şirketle temas kuran Karadeniz ekibinin, ilk görüşmeden olumlu bir sonuç çıkardığı kaydedildi. İki tarafın anlaşması halinde genç defans oyuncusu yeni sezonda Bordo-Mavili formayı giyecek.

YOBO DA YEŞİL IŞIK YAKTI
Öte yandan bu oyuncunun transfer edilememesi durumunda ise rota geçtiğimiz sezon F.Bahçe’de kiralık oynayan ve yeni sezon için Sarı-Lacivertli kulübe transferi belirsizliğini koruyan Joseph Yobo olacak. 3 aydır F.Bahçe’ye imza atamayan ve Everton’dan ayrılmayı kafasına koyan Nijeryalı oyuncu, arkadaşımız Senad Ok’a yaptığı açıklamada “Futbol oynamam lazım yoksa milli takımdaki yerimi de kaybedeceğim. İleride ne olur bilemem ama ben profesyonel bir oyuncuyum” diyerek Trabzonspor’a yeşil ışık yaktı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder