29 Ağustos 2011 Pazartesi

Son karar Alex, Santos, Dia!

Tüm planları Bank Asya 1. Ligi’ne göre yapmaya başlayan teknik direktör Aykut Kocaman, takımda tutmayı planladığı 3 yabancı oyuncuyu belirledi.

Yabancı oyunculara istedikleri kulüplerle görüşme yetkisi veren Kocaman, her şeye rağmen 3 isimden vazgeçmiyor. Alex, Andre Santos ve Issiar Dia’yı kadroda tutmak isteyen genç çalıştırıcı özellikle Dia konusunda zorluk yaşıyor. Alex ve Santos’un bir alt lige düşürülme durumunda bile takımdan ayrılmak istememesi deneyimli çalıştırıcıyı sevindirirken, Senegalli yıldız için aynı durum geçerli değil.

Bu yüzden Dia ile bir görüşme yapan Kocaman, en kötü ihtimalle bu futbolcuyu bir yıllığına kiralık olarak verip gelecek sezon tekrar kadroda tutmayı planlıyor. Bu 3 isim dışında kalan yabancı futbolcuların tamamı ya takımdan ayrılacak ya da gönderilecek.

STOCH’A AJAX KANCASI
Takımın yıldız isimlerinden biri olan Miroslav Stoch için belirsizlik sürüyor... Slovak oyuncu da Aykut Kocaman’ın gözdelerinden. Bunun için Stoch’un kiralık olarak gönderilmesini istiyor. Genç oyuncuya Hollanda’nın Ajax takımının talip olduğu ve kiralama olayına da sıcak baktığı öğrenildi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder