30 Temmuz 2011 Cumartesi

Tayfur'a güvenoyu!

Beşiktaşlı yöneticiler, şike soruşturması kapsamında tutukluluk hali devam eden teknik direktör Tayfur Havutçu’ya bir kez daha güvenoyu verdi. Genç hocaya sahip çıkan yöneticiler, yabancı hoca alternatiflerine karşın bekleme kararı aldı.

Beşiktaş yönetiminin dün yapmayı planladığı toplantı başkan Yıldırım Demirören’in yurt dışında olması sebebiyle ertelenirken yöneticiler teknik adamkonusunda acele karar vermemeleri gerektiğinin altını çizdi. Teknik direktör Tayfur Havutçu’nun tutukluluk itirazının reddedilmesiyle sıkıntıya giren Siyah- Beyazlılar, Havutçu’nun şu an takımın başında olmayacak oluşundan dolayı bütün planlarını hazırlamaya başladı.Mustafa Denizli, Flores ve Zico’nun isimleriyle temasa geçtiği belirtilen yönetimönceliği Tayfur Havutçu’nun durumuna verdi. Her ne kadar başkan Demirören, Portekiz ve İspanya’da hoca arasa da yöneticiler Havutçu’ya destek vermek ve 2-3 ay da olsa beklemek istiyor. Başkan Yıldırım Demirören’siz önceki gün kulüp binasında bir değerlendirme yapan Fahrettin Curoğlu, Metin Keçeli, Engin Baltacı, Sinan Vardar, Ertunç Soğancıoğlu gibi isimler acele karar almanın yanlış olacağını savundular.

VAZGEÇMİYORLAR
Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş’in tutukluluk haline itiraz eden ancak olumsuz yanıt alan Siyah-Beyazlı yönetim hukuksal mücadeleyi sonuna kadar kullanma niyetinde. Yönetim hukuk kurulunun tutuklu bulunan 3 isimiçin şimdi de tahliye talebinde bulunacağı öğrenildi. İddianamenin hazırlanışına kadar bu haktan yararlanmak isteyen ve bir bakıma son umut olarak gören Beşiktaş yönetimi Havutçu, Adalı ve Ateş için önümüzdeki hafta tahliye talebinde bulunacak.

HTSPOR / KARTAL YİĞİT


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder