31 Temmuz 2011 Pazar

İstifa edecek mi?

Beşiktaş camiası başta olmak üzere futbolseverlerin büyük çoğunluğunun tutuklanmasına şaşırdığı teknik direktör Tayfur Havutçu, hem yönetime hem camiaya mesaj gönderdi. Basında istifa ettiği haberleri çıkan ve bu duruma üzüldüğünü vurgulayan Havutçu’nun ziyaretçilerine “Ben hala görevimin başındayım. Suçsuz olduğuma inanıyorum. Neden istifa edeyim? İnşallah en kısa zamanda takımın başına döneceğim. Bu tür iddialar beni çok üzüyor” dediği belirtildi.

‘PROGRAMI BEN YAPTIM’
Takımın başına geçmek için sabırsız olan Tayfur Havutçu’nun şu anda yardımcı antrenör Ronald Koch’un uyguladığı programı da kendisinin yaptığı ifade edildi. Tayfur hocanın cezaevinden gelişmeleri takip ettiği kendisini ziyarete gelenlere tek tek futbolcuların durumunu sorduğu da öğrenildi.

'Michel gelmeye hazır'
İspanya’da yaşayan FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Michel olarak bilinen ve Getafe’yi çalıştıran Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo’nun Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığını söyledi. Beşiktaş’a öneride bulunduklarını belirten Kırdemir “Michel, Türkiye’ye gelmek istediğini bana ve ortağım Juanma Lopez’e söyledi. Zaten Beşiktaş’taki futbolcular, menajeri olduğum Guti ya da Simao, Michel’i çok iyi tanır. Başkan Demirören isterse, biz seve seve Michel’i Beşiktaş’a getiririz” dedi.


HTSPOR / KARTAL YİĞİT


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder