29 Mayıs 2011 Pazar

Top Semih'te!

HTSPOR

Sarı- Lacivertliler’in öncelikli hedeflerinden biri de Semih Şentürk. Çünkü yıldız futbolcuyu Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra özellikle İspanyol kulüpleri renklerine dahil etmek için sırada bekliyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman sözleşmesi sona eren golcü futbolcunun yeni sezonda da takımda tutulmasını istediğini yönetime daha önceden bildirdi. Başkan Aziz Yıldırım da geçtiğimiz günlerde Lig TV’deki konuşmasında, “Semih istediğimiz rakama gelirse kendisiyle yeniden anlaşırız” diyerek golcü futbolcuya kapılarının açık
olduğunun sinyalini verdi.

Bu gelişmeler ışığında A Milli Takım kampında bulunan Semih’in avukatı Şenol Çilek önceki gün kulübe gelerek yöneticilerle bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Çilek’in, Fenerbahçe’den yıllık 1.5 milyon Euro alan Semih’in ücretinin 2.2 milyon Euro’ya çıkartılmasını ve 3 yıllık sözleşme yapılmasını istediklerini yöneticilere iletti.

ÖNCELİĞİ ARTIK AVRUPA
Görüşmede yaşanan ilginç bir ayrıntı ise Semih’in önceliğinin artık F.Bahçe değil Avrupa takımları olduğunu açıkça ortaya koymasıydı. Şenol Çilek, Fenerbahçe’nin vereceği paranın aynısını bir Avrupa takımının da vermesi halinde tercihlerinin Avrupa ekibinden yana olacağını yöneticilere iletti.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder