29 Mayıs 2011 Pazar

"Kral olmak istiyorum!"

HTSPOR
G.Birliği’nden 4 milyon Euro artı Ali Kuçik karşılığında transfer edilen 23 yaşındaki forvet oyuncusu büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde olduğunu söyledi. Önceki gün tesisleri gezen ve sonrasında BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Mustafa “Çok büyük bir kulübe geldim. Beşiktaş’ın mükemmel taraftarı var. Hedefim Beşiktaş’ı yukarılara taşımak. Burada Gol Kralı olmak istiyorum” dedi.

DESTEK İSTEDİ
Örnek aldığı futbolcunun Hakan Şükür olduğunu belirten ve Milli Takım’da sürekli oynamak istediğini de dile getiren Pektemek, “Kendimi televizyonda değil sahada anlatacağım. İzleyenlere kendimi göstereceğim. Beşiktaş’taki sorumluluğumu biliyorum. En iyisini yapacağım. Kadromuzda kendini dünyaya kanıtlamış oyuncular var. Onlara saygı duyulmalı. Taraftarımızdan ricam sürekli bizi desteklesinler. Onları mutlu etmek bizi de mutlu eder” diye konuştu.

KOCAMAN'A ÇALIM
Mustafa Pektemek “Beşiktaş’a gelişimde en önemli etkenlerden biri de Tayfur Havutçu’dur” dedi. Bu sözlerin arkasında ise hemşehri olayının yattığı öğrenildi.Mustafa’nın transferinde yönetimin ardından hocaların da rekabete girdiği ortaya çıktı. İşte o hikaye...

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman yönetiminden ısrarla Mustafa’yı ister. Aykut Kocaman’da Sakaryalı’dır Pektemek de. Ancak Pektemek ile Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu aynı ilçedendir (Hendek). Hatta aileler birbirlerini çok iyi tanırlar. Hemşehricilik devreye girer ve Havutçu, Mustafa’yı ikna eder. Zaten Mustafa da Tayfur Havutçu’ya, “Hocam benim tek isteğim Beşiktaş’tı. Zaten sizin olmanız bir ayrıcalık. Sizin olduğunuz yer varken ben başta bir kulübe gidemezdim” dedi.

TARAFTAR YORUMLARI:
-Mustafa yeni İlhan Mansız’ımız olacak.
-Yıllar sonra “Gol Kralı” çıkaracağız.
-Stiliyle Diego Forlan’ı andırıyor.
-Hem karakteri hem de futboluyla düzgün bir adam.
-Artık Nobre sancısı çekmeyeceğiz.
-Havada, karada her yerde etkili.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder