29 Mayıs 2011 Pazar

İlk aday Volkan!

Atletico Madrid, Manchester United’ın ısrarla istediği kaleci De Gea’nın takımdan gitmesi halinde yerini Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi ile doldurmayı planlıyor. Volkan’ın ismi şimdiden İspanyol basınında tartışılmaya başlandı

Milliyet gazetesinin haberine göre Atletico Madrid Kulübü, kalecileri De Gea’nın İngiliz devi Manchester United’a transfer olması halinde Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel’i renklerine bağlamayı planlıyor.

İspanyol ekibinin CEO’su Miguel Angel Gil, yaptığı açıklamada De Gea’nın, İngiltere’ye gitme olasılığının bir hayli yüksek olduğuna dikkat çekerken, “Alternatif olarak listemize bazı kaleciler aldık” dedi, ancak isim vermekten ısrarla kaçındı.

İspanyol medyası ise Dea Gea’nın yerine Volkan Demirel’in kaleyi koruyabileceğine değinerek, De Gea satışının gerçekleşmesi halinde Atletico Madrid’in Fenerbahçe’nin kapısını çalma kararı aldığını ileri sürdüler. Yönetimin uluslararası tecrübeye sahip bir kaleci aradığını belirten gazeteler, yapılan araştırmalarda en uygun ismin Volkan olduğunu yazdılar.

Bu arada Volkan’ın ismi İspanya’daki spor tartışma programlarına da konu olmaya başladı. Radyo Marca’da yayılanan “Futboleria” programında Volkan’dan övgü ile bahsedilirken, “Fenerbahçeli kaleci Avrupa’da ilk 5’in arasına girebilecek kabiliyette biri” yorumları geldi.

Fenerbahçe’nin Volkan Demirel’i kolaylıkla bırakmayacağı savunulan programda son kararı şu an milli takımda bulunan tecrübeli kalecinin vereceği vurgulandı. Volkan’ın da futbol yaşantısını Avrupa’da devam ettirmek istediği ve Belçika maçı sonrası Fenerbahçe Yönetimi ile bir araya geleceği bildirildi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder