29 Mayıs 2011 Pazar

Enes ilk dörtte!

23 Haziran'daki NBA draftinde Enes Kanter'in ilk 4'te seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Enes için favori takımlar ise Mehmet'li Utah Jazz veya Semih'li Cleveland

Sabah gazetesinin haberine göre 2011 draft'i yaklaşırken ABD'li basketbol otoriteleri üstelik geçen sezon cezası nedeniyle hiç oynamamasına rağmen Enes Kanter'i seçilecek ilk 4 içinde gösteriyorlar. Enes Kanter'in yanısıra oyun kurucu Kyle Irving (Duke), forvet Derrick Williams (Arizona) ve Çek oyuncu Jan Vesely ilk 4 sıranın favorileri. Chicago Bulls'un kampında herkesin dikkatini çekmeyi başaran Enes'in 2, 3 veya 4. sıradan seçilmesi bekleniyor. Favori takımlar ise Mehmet Okur'lu Utah Jazz ile Semih Erden'li Cleveland Cavaliers. Bu arada Cleveland ile Toronto'nun anlaşması halinde Enes'in Kanada ekibine gitmesi de muhtemel gösteriliyor.

FAVORİSİ WASHİNGTON AMA
Enes, Kentucky Üniversitesi'ne geldiğinde aldığı cezaya rağmen Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini açıklarken, İngilizcesi ile dikkat çekti. Enes, "Buraya arkadaşımla geldim. O da ben de 6-7 aydır İngilizcemizi geliştirmek için sıkı çalışıyoruz. Zor olmadı çünkü artık burası evimiz. Televizyon seyrediyorum ama müzik dinlemiyorum. Çünkü bana hızlı geliyor" dedi. Cavs'ın kendisini 4. sıradan seçeceğini düşündüğünü belirten ancak tercihinin Washington Wizards olduğunu söyleyen Enes'in bu isteğinin gerçekleşmesi ise zor. Zira Washington 6. sıradan seçme yapacak ve Enes'in buraya kalmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Hatta bir çok otorite onu Arizonalı Derrick Williams'ın yerine 2 numaraya koyuyor ki, bu da Minnesota Timberwolves'e gitmesi demek. Kısaca süper yıldızsız 2011 draftinin en büyük yıldızlarından biri Enes.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder