31 Mayıs 2011 Salı

B planı hazır!

Cimbom, Kallström’de pürüz çıkma ihtimaline karşı Monaco’da kiralık oynayan Real Madridli futbolcu Mahamadou Diarra ile görüşmeye başladı. Tecrübeli futbolcu da Galatasaray’a gelmeye çok sıcak bakıyor.

Galatasaray’ın transfer listesine sürpriz bir isim daha girdi: Mahamadou Diarra...

Transfer sezonuna milli yıldız Selçuk İnan hamlesiyle iddialı bir giriş yapan Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncunun yanına partner bulmak için çabalarını sürdürüyor. İsveçli yıldız Kim Kallström’ün transferinde mutlu sona adım adım yaklaşılırken teknik direktör Fatih Terim’in yaptığı Monaco sehayatinin ardından sürpriz bir oyuncunun daha gündeme alındığı öğrenildi.

Kim Kallström’ün transferinde pürüz yaşanması durumunda 2. Lig’e düştüğü için Monaco’dan ayrılma kararı alan ünlü yıldız Diarra’yı transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncunun menajeri ile hemen temasa geçerek olumlu yanıt aldı.

Geçtiğimiz sezon başında Real Madrid tarafından Fransız kulübüne kiralanan Diarra, bu sezon sadece 9 maçta ilk 11 şansı bulunca, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile takımdan ayrılmak istediğini resmen belirtmiş ve daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulübe transfer olmak istediğini açıklamıştı.

İşte bu açıklamanın hemen ardından takımının da küme düşmesi ile kesin kararını veren Diarra için ayrılık vakti geldi. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun bonservis bedelsiz olarak transfer edilebileceği ortaya çıktı. Kariyerinde hem Olimpique Lyon hem de Real Madrid forması altında sayısız başarılara imza atan Mali Milli Takımı’nın kaptanı, Galatasaray’a gelmeye de oldukça sıcak bakıyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder