30 Nisan 2011 Cumartesi

Şipşak Kartal!

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY DERBİSİNİN TÜM AYRINTILARI ve DETAYLI İSTATİSTİKLERİ HTSPOR ARENA'DA. HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!


Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri Aurelio ve Simao kaydetti.


 Galeri için tıklayınız...

ASLAN İYİ BAŞLADI
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. Sarı-Kırmızılılar, 3. dakikada Baros ve 11'de Culio ile iki önemli fırsattan yararlanamadı.

Ev sahibi Beşiktaş ilk 10 dakikalık bölümden sonra sahada dengeyi kurdu ve öne geçmek için Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı.

SIMAO VURDU AYKUT İZİN VERMEDİ
Bobo ve Quaresma ile etkili olmaya başlayan Siyah-Beyazlılar'da, 18. dakikada Simao'nun sol çaprazdan çektiği şut kaleci Aykut'ta kaldı.

Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçerken iki takım da kontra ataklarla gol aradı.

KAZIM KAÇIRDI
Konuk Galatasaray'da 28. dakikada Kazım'ın çektiği sert şut kale çizgisine paralel gitti ve Sarı-Kırmızılılar, mutlak bir golden oldu.

İlk 45 dakika 0-0'lık skorla geçilirken ikinci yarıya ise Beşiktaş etkili başladı.

Sağlı sollu ataklarla Galatasaray kalesine gelen Siyah-Beyazlılar, rakibini zorlamaya başladı.

BOBO BOŞ KALEYE KAÇIRDI
54. dakikada Quaresma'nın sağ çaprazdan sert şutunu Aykut tokatladı, dönen topu önünde bulan Bobo, topu kafayla boş kale yerine direğe nişanladı ve Siyah-Beyazlılar net fırsatı değerlendiremedi.

YİNE BOBO, YİNE DİREK
Ev sahibi Beşiktaş, bu pozisyondan 3 dakika sonra bu kez sol kanattan etkili geldi. Quaresma'nın pasında Bobo topu kontrol ederek kaleye gönderdi ancak direk yine gole izin vermedi.

ÖNCE AURELIO
Siyah-Beyazlılar gol için yorulan G.Saray'ı adeta abluka altına aldı ve 59. dakikada Aurelio'nun kafasıyla öne geçti.

SONRA SIMAO
Bu golden sadece 2 dakika sonra henüz statta Aurelio'nun gol anonsu yapılırken, Simao Sabrosa ince bir dokunuşla topun dibine girdi ve durumu 2-0'a getirdi.

Skor avantajını eline geçiren Beşiktaş'ta usta ayaklar İnönü'de taraftarların da istediği gibi ilerleyen dakikaları deyim yerindeyse şov yaparak geçirdi.

SERVET İZİN VERMEDİ
Beşiktaş 83. dakikada farkı 3'e çıkarma şansını değerlendiremedi. Hızlı gelişen atakta Bobo kaleci Aykut'u geçerek topu kaleye gönderdi ancak Servet çizgide topa ayak koyarak gole izin vermedi.

İlerleyen dakikalarda her iki takımda gol bulmaya yaklaşsa da skoru değiştiremedi ve Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 47'ye yükseltirken, Galatasaray ise 37 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY

STAT: Fi-Yapı İnönü
SAAT: 19.00 / Lig TV
HAKEM: Yunus Yıldırım

BEŞİKTAŞ:Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Mehmet Aurelio,
Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Guti Hernandez, Ekrem Dağ, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu

GALATASARAY: Aykut Erçetin, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Mustafa Sarp, Kazım Kazım,
Milan Baros, Arda Turan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Ünder


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder