29 Nisan 2011 Cuma

Ronaldo kadro dışı!

Kral Kupası'nda elde edilen tarihi zaferin ardından Şampiyonlar Ligi ilk maçında Santiago Bernabeu'da Barcleona'ya 2-0 yenilerek yarı final umutlarını mucizelere bırakan Real Madrid'de taşlar yerinden oynamaya başladı.

Sporx'in haberine göre; Barcelona karşısında alınan mağlubiyetten sonra Jose Mourinho'nun oynattığı futbolu eleştiren Cristiano Ronaldo, Portekizli teknik adam tarafından Real Zaragoza ile oynanacak olan maçın kadrosuna dahil edilmedi. Ronaldo'nun yanı sıra Lass, Xabi Alonso, Albiol ve Pedro Leon da kadroda kendisine yer bulamadı.

Jose Mourinho'nun Cristiano Ronaldo'yu Real Zaragoza maçının kadrosuna dahil etmemesi İspanyol basınında 'Mou, Ronaldo'ya cezayı kesti" şeklinde yorumlandı. Bu sezon Real Madrid adına 29 golün altına imza atan Ronaldo, sakatlık harici ilk kez Jose Mourinho tarafından maç kadrosuna dahil edilmedi.

Cristiano Ronaldo'nun Real Zaragoza karşısında forma giyemeyecek olması hakkında konuşan Mourinho, "Ronaldo'nun Zaragoza maçında yoksa Benzema, Kaka, Higuain ve Di Maria gibi her skora etki edebilecek isimler var. Lass ise Barcelona karşısında uzun bir süre 11'e 10 oynamak zorunda kaldı. Maçta fazlaca efor sarfetti ve o yüzden bu maçta dinlenmesi gerekir." dedi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder