30 Nisan 2011 Cumartesi

Buca 'Ateş'e düştü

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 3 - BUCASPOR: 3

STAT: Mardan Antalyaspor
HAKEMLER: Halis Özkahya, Bülent Gökçe, Gökhan Memişoğlu

MEDICAL PARK ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Deniz, Ali Turan, Yenal, İbrahim, Sedat (Dk. 58 Hüseyin), Uğur, Tita, Necati, Mehmet Yılmaz (Dk. 58 Veysel)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

BUCASPOR: Ömer, Erman, Onur, Ediz, Serkan, Musa, Ragıp, Torric Jebrin, Mendy (Dk. 67 Mehmet), Abdulkadir (Dk. 90 Kamil), Ali Kuçik (Dk 80 Civar),
TEKNİK DİREKTÖR: Sait Karafırtınalar

GOL: Dk. 16 Necati, Dk. 78 Veysel, Dk. 90 Necati (Medical Park Antalyaspor), Dk. 5 Mendy, Dk. 49 Musa, Dk. 70 Abdulkadir (Bucaspor)

KIRMIZI KART: Maçtan sonra Serkan Yanık (Bucaspor)
SARI KART: Dk. 34 Uğur, Dk. 66 İbrahim, Dk. 73 Erkan, Dk. 83 Tita (MedicalPark Antalyaspor), Dk. 16 Ediz, Dk. 36 Ragıp, Dk. 78 Onur (Bucaspor)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
5. dakikada sağ kanattan Ali Kuçik'in ortasında topa iyi yükselen Mendy'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. (1-0)
7. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Jebrin'in yerden sert vuruşunda top auta çıktı.
16. dakikada Necati'nin ara pasında topla buluşan Mehmet Yılmaz'ın, Ediz'in darbesiyle yerde kalmasına hakem penaltı kararı verdi. Necati'nin penaltı vuruşunda top filelere gitti. (1-1)
41. dakikada kırmızı-beyazlı oyuncuların hatasından yararlanarak ceza sahasında topla buluşan Abdulkadir'in, uygun pozisyonda vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
49. dakikada Mendy'nin pasıyla defansın arkasına sarkan Abdulkadir'in yerden pasında ceza alanı önünde topla buluşan Musa'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ömer'in solundan filelere gitti. (1-2)
60. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Torric Jebrin'in sert vuruşunda top auta çıktı.
62. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Necati Ateş'in ceza sahası dışında yerden sert vuruşunda top kale direğinin yanından auta gitti.
66. dakikada Erkan'ın ortasında topa iyi yükselen Veysel'in kafa vuruşunda top direğe çarptı. Dönen topu Bucasporlu defans oyuncuları uzaklaştırdı.
70. dakikada Bucaspor atağında Mehmet'in ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Abdulkadir'in sert vuruşunda top filelerle buluştu. (1-3)
78. dakikada Tita'nın ortasında ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan Veysel'in vuruşunda top ağlara gitti.(2-3)
88. dakikada Uğur'un kullandığı korner atışında ceza sahasında iyi yükselen Hüseyin'in kafa vuruşunda kaleci Ömer, topu çizgi üzerinden kurtardı. Dönen topu defans oyuncuları tekrar kornere çeldi.
90. dakikada Antalyasporlu kaleci Ömer'in ortasında topla buluşan Ali Turan'ın Bucasporlu futbolcularının müdahalesinin ardından yerde kalmasıyla hakem penaltı kararını verdi. Penaltı vuruşunu kullanan Necati Ateş, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. (3-3)


ANTALYA CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kötü bir oyun sergilemelerine ve yenik duruma düşmelerine rağmen skoru dengelediklerini söyledi.

Mehmet Özdilek, ortaya koydukları oyundan memnun olmadığını söyledi. Havanın sıcaklığı, verilmeyen penaltılar gibi bahanelere sığınmak istemediğini anlatan Özdilek, ''Biz 'biz' gibi oynamadık. Beni tek sevindiren nokta 3-1'den sonraki geri dönüşümüz oldu. Belki ikinci yarıda 2. golü erken bulabilseydik maçı lehimize çevirebilirdik. Her iki takımı da mutlu olmadığı bir skor ortaya çıktı'' dedi.

Özdilek, Bucaspor'un kazanmak için riskler aldığını belirterek, ''Önde çok atletik, boş alanı iyi değerlendirebilecek oyuncuları var. Özellikle geniş alanlarda oynamayı seven oyunculara karşı oynamak defans oyuncuları için kolay değildir. Ancak bu riski göze almak zorundaydık ve nitekim beraberliği bulduk'' diye konuştu.

Karşılaşmaya ağır tempoda başladıklarını belirten Antalyasporlu Veysel ise zaman zaman iyi oynadıklarını söyledi. Yenik duruma düştükleri zaman oyunda tempoyu artırdıklarını ve üst üste goller bulduklarını anlatan Veysel, havanın sıcaklığının iki takımı da zorladığını kaydetti. Veysel, kalan maçları kazanıp üst sıralara çıkmak istediklerini vurguladı.

Golcü futbolcu Necati ise kendileri için güzel bir gün olmadığını söyledi. Oynadıkları oyunun kendilerine yakışmadığını belirten Necati, ''Skor 2-1'ken bir penaltı pozisyonu vardı. O penaltı verilmedi, dönen top kalemizde gol oldu. Maçın kaderi değişti. Hakem yine de iyi niyetliydi'' dedi.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, çok sinirli olduğu için maçın değerlendirmesini yapamayacağını söyledi. Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergilediklerini belirten Karafırtınalar, ''Son 4 maçta kalesinde 5 penaltı gören ilk antrenör benimdir herhalde. Futbol tarihine geçtim. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Son dakikadaki pozisyonu göremedim ama televizyondan izlediğimiz kadarıyla penaltıydı'' diye konuştu.

Bucasporlu Mehmet İncebacak ise son haftalarda iyi top oynadıklarını belirterek, aleyhlerine verilen penaltılar nedeniyle maçları kaybettiklerini öne sürdü.

Bucaspor'un kalecisi Ömer de küme düşmüş bir takım olarak görülmelerine rağmen her karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını söyledi. Ömer, gazetecilerin hakemle ilgili sorularına, ''Hakemin bir art niyetinin bulunduğunu düşünmüyorum'' karşılığını verdi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder