28 Şubat 2011 Pazartesi

Trabzon yandı!

HTSPOR

Trabzon-Kayseri maçının 84. dakikasında Burak Yılmaz’ın yerde kalmasına ‘penaltı’ bekleyen taraftarlar, hakem Yunus Yıldırım’ın ‘devam’ kararı sonrası çılgına döndü.

Hakeme küfürlü tezahüratta bulunan taraftarlar, sahaya yabancı maddeler atmaya başladı. Yıldırım, sahaya atılan bayrakları 4. hakeme teslim etti. Bu sırada 4. hakemin uyarıları üzerine de Jaja ve Alanzinho’nun tercümanını dışarı gönderdi.

Soyunma odası tüneline giden hakem Yıldırım, başına isabet eden yabancı cisimle yaralandı. Hakemin başına 2 dikiş atıldı. Trabzonspor’a ağır para cezası gelecek. Kasımpaşa maçı da seyircisiz oynanacak


SAHAYA GERİ DÖNDÜ
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından taraftarın tepkisi daha da büyüdü. Hakem üçlüsünün soyunma odası tüneline yöneldiği sırada atılan bir cisim, hakem Yunus Yıldırım’ın sol kaşının üstüne isabet etti. Alnı hafif şekilde kanayan Yıldırım, yan hakemlerle birlikte geri dönerek, orta alana yöneldi. Güvenlik amacıyla bir süre orta alanda bekleyen hakem üçlüsü, daha sonra polislerin kalkanlarıyla yaptığı korumayla soyunma odası tüneline girdi. Bu sırada taraftarlar tepkilerini sürdürdü. Daha sonra sağlık heyeti tarafından Yıldırım’ın alnına bandaj yapılarak 2 dikiş atıldı.

RAPORLAR HAZIRLANDI
Hakemler maçtan sonra yaklaşık 2 saat soyunma odasında kaldı. Raporlarda sıcağı sıcağına tek tek taraftarların yaptığı eylemler yazıldı. Temsilci ve gözlemciler de küfürler, yabancı maddeler ve Kayserispor kanadının maruz kaldığı olaylarla ilgili rapor hazırladı. Raporlar doğrultusunda Trabzonspor’a 1 maç saha cezası gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş karşılaşması sonrası Kasımpaşa maçını seyircisiz oynayacak olan Bordo-Mavili kulübe ağır para cezası da kesilmesi


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder