27 Şubat 2011 Pazar

"F.Bahçe'nin köleleri, defolun gidin"

Kayserispor kafilesi, Trabzon’da tepkiyle karşılandı. Bir grup taraftar, Süleyman Hurma ve kaleci Volkan için “F.Bahçe’nin köleleri, defolun gidin buradan” sloganı attı.

Trabzonspor maçı için dün akşam saatlerinde bu şehre giden Kayserispor tatsız bir sürprizle karşılaştı. 

Sarı-Kırmızılı kafileyi havaalanında karşılayan yaklaşık 200 kadar Bordo-Mavili taraftar protestolarda bulundu. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile kaleci Volkan Babacan’a tepki gösteren taraftarlar, “Fenerbahçe’nin köleleri, defolun gidin buradan” diyerek tempo tuttu. Bu durum Kayserispor kafilesinde büyük şok yarattı.

DEMEÇ SAVAŞLARI YAŞANMIŞTI
Sarı-Kırmızılılar’ın, deplasmanda F.Bahçe’ye yenildiği maç sonrası Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in Volkan Babacan’a yönelik “Muazzam bir kaleciymiş, daha 2. dakikada pes ettirdi Kayserispor’u ve gerisine de gerek kalmadı. Bize de inşallah aynı hataları yapar!” şeklindeki imalı sözleri iki kulüp arasını açmıştı. Daha sonra karşılıklı demeç savaşları yaşanmıştı.

ŞOTA'YA SEVGİ GÖSTERİSİ
Süleyman Hurma ve Volkan’a tepki gösteren aynı grup, Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyen Kayserispor teknik direktörü Şota’ya ise sevgi gösterisinde bulundu. Gürcü hocaya çiçek verildi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder