28 Şubat 2011 Pazartesi

‘Kan gövdeyi götürür’

HTSPOR

Maç için “Ne bize ne de Kayseri’ye yaradı. Büyük kayıp verdik” diyen Şenol Güneş, yaşanan olaylar konusunda ise üzgündü.

Tecrübeli hoca, “Bize yakışan futbol oynamak, taraftarın da takıma destek vermesi. Saha içindeki bazı şeyler bize yakışmadı. Fair-Play çerçevesinde davranmalıyız. Tahrik ederek futbolu öldürmek bize değil Türk futboluna zarar verir” dedi.
 
Güneş, “Hakemler hakkında konuşmayı ne kadar daha düşünmüyorsunuz?’’ sorusuna da ‘’Hakemin görevi de doğru karar vermektir. Vermiyorsa ne yapılabilir, hiç birşey yapamayız. Bu ülkede hukukun işlemediği, adaletin olmadığı yerde saha içinde bunları tartışırsak kan gövdeyi götürür. Susalım da hakkımız yensin demiyoruz. Varsa gücümüz düzeni değiştirelim. Ülkeler, devletler yıkılıyor, bu tür kanayan yarayı kaşımak sonunda kazananı da kaybettirir. Genel mesajım şudur, yarayı kaşımak karşı tarafı tahrik etmek doğru değildir. Ama yapılıyorsa yapacak da bir şeyim yoktur. Gücüm olsa haksızlık yapanın hakkından gelirim ama gücüm yok” ifadesini kullandı. Tecrübeli hoca, lig yarışı için de “Birileri bizi bir yere koydu, sonra aşağıya almaya baskı yapmaya çalıştı. Biz bu oyunun içinde yokuz. Kimseden yardım beklemedik, beklemeyeceğiz” yorumu yaptı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder