27 Şubat 2011 Pazar

"Schuster haklı"

Guti, "Hocamızın bizimle ilgili eleştirilerinin hepsi doğru. Hiçbirimiz yeteri kadar sorumluluk almadık. Bu durum bize yakışmıyor. Toparlanma zamanı" dedi.

‘DUR DEMELİYİZ’
Kötü sonuçlardan sonra önceki günkü çalışmayı iptal edip takımına yaklaşık 1.5 saat süren uyarı dolu bir toplantı yapan Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster’den
sonra dün sabah da sırayı Guti aldı.

İbrahim Toraman’ın da kaptanlığına sıcak baktığı Guti’nin İbrahim ile arkadaşlarıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yapıp kötü gidişe ‘dur’ demek zorunda olduklarını söylediği belirtildi. İspanyol yıldızın Schuster’in kendileriyle ilgili eleştirilerine hak vermesi de dikkat çekeciydi.

‘SERİ YAKALAMALIYIZ’
Guti, takım arkadaşlarına “Bu durum bizim gibi büyük bir takıma yakışmıyor. Kaç maçtır kazanamıyoruz. Antalyaspor ile birlikte bir seri yakalar ve Türkiye kupasını kazanırsak hiç olmazsa bir nebze olsun taraftarı mutlu ederiz. Yoksa böyle gidersek hiçbirimiz için iyi olmaz. Hiçbirimiz son maçlarda yeteri kadar sorumluluk almadık. Almayınca da böyle olur. Türkiye’nin belki de en iyi kadrosuyuz. Avrupa’ya da böyle veda etmek yakışmadı. Kiev’i eleyebilirdik ama saçma sapan goller yedik” dedi.

HTSPOR / Kartal YİĞİT


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder