26 Şubat 2011 Cumartesi

Gijon avantaj peşinde!

239    A.MADRİD-SEVİLLA    ALT    1.75
Üst üste 5 resmi maçtan mağlubiyetle ayrılan Atletico, çok zorlandığı mücadelede Zaragoza'yı 1-0'la geçti. Ev sahibinde o karşılaşmada ağları havalandıran Agüero'nun sakatlığı var durumu maç saatinde belli olacak. Takımın en skorer 2. ismi Forlan da sakat ve oynama ihtimali az. Forvette 19 yaşındaki Koke'nin görev alması bekleniyor. Çarşamba günü Porto deplasmanında kazansa da Avrupa Ligi’nden elenen Sevilla'nın forvet hattında yorgunluk belirtileri görülebilir. Hücumda sıkıntılı iki ekibin maçında 2.5 altı tercih edilmeli.

240    ESPANYOL-R.SOCİEDAD    ALT    1.65
Osasuna'ya deplasmanda 4-0 kaybederek mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Espanyol'da sakatlanan Furlin (d) yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak, Chica (d) da cezalı. Son 2 karşılaşmayı kazanan Sociedad'ın, Avrupa yarışındaki rakibi Espanyol'la arasındaki fark 3'e indi. Konuk ekipte cezalı olan kaptan Aranburu (os) tek eksik. Zorlu maçta ilk tercih "alt" olmalı.

241    S.GİJON-R.ZARAGOZA    1    1.85
Barcelona'nın ardından Valencia'dan da puan alan Gijon'da cezası biten Barral (f) dönüyor. Kaleci Leo Franco'dan sakatlığı nedeniyle yararlanamayacak olan Zaragoza son 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. İspanya'da ikili averaj geçerli. Düşme hattında yer alan iki takımın ilk yarıdaki maçı 2-2 sona ermişti. Son dönemde iyi futbol oynayan ev sahibi kazanarak avantajı eline geçirir.

266    MALLORCA-BARCELONA    1 VEYA 0    3.11
Çok zorlandığı Bilbao maçında Messi'nin ekstra performansıyla bulduğu golle kazanan Barça sıkıntılı. Tedavisi süren ve mart ayındaki Arsenal maçına yetiştirilmeye çalışılan Valdes (d) ve Xavi (os) forma giyemeyecek. Puyol'un sakatlığının sürdüğü Katalanlar'da Dani Alves de cezalı. Mallorca ligin zorlu deplasmanlarından. İlk yarıda Nou Camp'taki maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılan ada temsilcisinde başkan kazanmaları halinde büyük bir kutlamanın sözünü verdi. Önemli eksikleri olan Barça karşısında yüksek oranıyla Mallorca yenilmez tercihi denenebilir.

BERKAN DEMİRŞEN İDEAL
239    Ateletico Madrid-Sevilla    alt    1.75
240    Espanyol-Real Sociedad    alt    1.65
241    S.Gijon-Real Zaragoza         1    1.85
266    Mallorca-Barcelona  1 veya 0    3.11
ORAN: 16.61


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder