28 Şubat 2011 Pazartesi

"Ligde dengeler daha çok değişecek"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, 3-3 biten ve liderliğin devredildiği Kayserispor maçıyla ilgili olarak 'a açıklamalarda bulundu.

Hasan Yener maçın zevkli, çekişmeli geçtiğini dile getirirken, "Herkesin zevkle izlediği bir maç oldu. Taraftarların zevk aldığına inanıyorum" dedi.


"YORUM YAPMAYACAĞIZ"
Maçın hakemiyle ilgili yorum yapmayan Yener, "Şimdiye kadar olduğu gibi hakemler hakkında konuşmayacağız. Dünkü maçın hakemiyle ilgili de herhangi bir yorum yapmayacaz. Herkes işini yapacak. Maçın hakemiyle ilgili yapılan yorumlar da yorumcuları bağlar" şeklinde konuştu.


"LİGDE DAHA ÇOK DENGELER DEĞİŞİR"
Kayserispor maçındaki puan kaybına rağmen yollarına devam ettiklerini söyleyen Hasan Yener, "Ligin bitmesine daha 11 hafta var. Her takım puan kaybedebilir. Biz bu aşamada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ligde daha çok dengeler değişir" ifadelerini kullandı.


Haftaya oynanacak Beşiktaş maçını da değerlendiren Yener, "O maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. Diğer maçlarda olduğu gibi bu maçı da kazanıp şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçeceğimize inanıyorum" dedi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder