27 Şubat 2011 Pazar

Aziz Yıldırım fena patladı!

Protokolde maçı izleyen Yıldırım, sert oynadığını düşündüğü Sancak için “Ben biliyorum, bu çocuk hasta Beşiktaşlı. Nasıl da giriyor öyle, sakatlayacak bizimkileri” diyerek isyan etti!

Vatan gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe'nin kazanmasına rağmen büyük sıkıntılar çektiği ve konsantre olmakta zorlandığı Kasımpaşa maçı sırasında çok ilginç bir cümle, “1 numara”nın ağzından çıktı.. Sarı-lacivertlilerin yeniden potaya girmesinde söylemleriyle, duruşuyla ve takım üzerindeki motivasyonuyla önemli bir rol oynayan başkan Aziz Yıldırım, tribünden de takımına sahip çıkmaya devam ediyor.

Kasımpaşa sınavında rakip takım futbolcusu Sancak Kaplan’ın oyun içindeki tarzına sinirlenen Yıldırım, özellikle Emre’ye yaptığı faullerden sonra sinirlendi.

‘YAPMA BE EMRE..’
Sertliği seven Sancak’ın Emre’ye yaptığı ağır bir faul sırasında etrafındakilere dert yanan Yıldırım, “Adama bak, ben biliyorum zaten, bu Sancak hasta Beşiktaşlı.. Baksanıza nasıl giriyor, sert müdahale bunlar.. Sakatlayacak bizim çocukları” ifadelerini kullandı.

BU arada Aziz Yıldırım, Emre’nin Sancak’a 39. dakikada yaptığı sert harekette de “Yapma be Emre” diyerek milli futbolcusunu eleştirdi..

Öte yapdan F.Bahçe seyircisi de 59. dakikada oyundan çıkan Sancak’a büyük tepki gösterdi.. Oyuncu da tribünlere bakınca kısa süreli bir gerginlik yaşandı ama Sancak’ın yedek kulübesine çekilmesiyle ortalık yatıştı.

Emre’ye kart göstermek yasak mı?
Kasımpaşalı yöneticiler, ilk yarıda kart görmesi gerektiğini savundukları Emre için hakem Halis Özkahya’yı bu sözlerle eleştirdi.

Süper Lig’de haftanın en önemli maçlarından biri olan F.Bahçe-K.Paşa karşılaşmasında, çok bilindik bir sahne yaşandı.. Hakemlerle girdiği diyaloglarda çok sert bir mizaç kullanan Emre Belözoğlu, dünkü karşılaşmayı yöneten Halis Özkahya’yı korkutmayı başardı! Nasıl mı?

ARKADAN TEKME ATTI
Maçın henüz ilk dakikalarında kendisine yapılan hareketin çok sert olduğu yönünde Özkahya’yı fırçalayan ve kurallarla ‘yasaklanan’ ellerini havaya kaldırıp isyan eden milli yıldız bu pozisyonda gerekli kartı görmedi. Ama esas hareketi, 39’da yaptı Belözoğlu.

Maç boyunca didiştiği Sancak’a arkadan tekme atan ve sarı kart görmesi gereken Emre, pozisyondan sonra tartıştığı K.Paşalı oyuncuyla birlikte sadece uyarıldı.. K.Paşalı yöneticiler de maç sonrası “Emre’ye kart göstermek yasak mı” diyerek isyan ettiler.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder