30 Eylül 2010 Perşembe

Kazanmak için oynayacağız!

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda yapacağı Hatayspor maçının hazırlıkları sürdürüyor.

Takımın teknik sorumlusu Mustafa Taşar, sarı kırmızılı takımın İnönü Stadı'ndaki antrenmanı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bir takım tecrübesizlikleri ve yetersizlikleri olduğunu ve bunları gidermeye çalıştıklarını belirtti.

Geçen hafta yaptıkları Arsinspor maçından mağlup ayrılmalarının nedenini hakemin vermiş olduğu yanlış karara bağlayan Taşar, ''Arsinspor maçında sergilediğimiz iyi oyunu Hatayspor maçında da göstereceğiz'' dedi.

Sahalarında yapacakları Hatayspor maçından seyirci avantajını da kullanarak galip ayrılmayı amaçladıklarını ifade eden Taşar, şunları kaydetti:

''Geçen hafta Arsinspor karşılaşmasında iyi futbol oynadık, ama hakem hataları ve yanlış kararlar oldu. İkinci yarı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son dakikalara kadar golü bulmaya çalıştık. Attığımız bir gol de vardı, ama hakem tarafından sayılmadı. Tabi bunlar bile bahane olmamalı. Futbolda en önemli şey puan almaktır. Biz de bunun için çalışacağız. Önümüzdeki Hatayspor maçında çıkış yakalamak istiyoruz. Malatyaspor olarak bu konuda çok istekli ve inançlıyız.''

Puan cetveline bakıldığında tüm takımların birbirine denk görüldüğünü dile getiren Taşar, ''Daha çok para harcayan, ön plana çıkan takımlar var. Ama hiçbir takım birbirini tanımıyor. Maçlardan sonra hocalarımızdan bilgi almaya çalışıyoruz. Her hafta birbirini tutmayan maçlar oynanıyor ve beklenmeyen sonuçlar ortaya çıkıyor. Her şeye rağmen Hatayspor maçında sahaya iyi mücadele edip kazanmak için çıkacağız. Bundan sonraki süreçte kazanmak için mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Taşar, kırmızı kart cezalısı Uğur ve sakatlığı olan Ahmet ile Fethi'nin Hatayspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini bildirdi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder