30 Eylül 2010 Perşembe

Kartal yalnız değil!

Ernst Happel Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan 2800 kişilik bölümü tamamen doldururken, Avusturyalı taraftarların bulunduğu bölümlerde de Türk taraftarlar göze çarptı.

Viyana ve İstanbul'un dışında Almanya'dan da çok sayıda Türk taraftarın maça geldiği gözlendi.

Türk taraftarların yanı sıra Avusturyalılar da karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi ve 50 bin kapasiteli Ernst Happel Stadı tamamen doldu.

Rapid Wien taraftarları, takımlar seromoni için sahaya çıktığında hep birlikte renkli kağıtları havaya kaldırarak statta güzel bir görüntü oluşturdu.

GUTİ 1 MAÇ SONRA SAHADA
Sakatlığı nedeniyle geçen hafta sonunda yapılan Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyen İspanyol futbolcu 1 maç sonra takımdaki yerini aldı.

Guti'nin yanı sıra geçen haftaki maçtan sonra ağrıları bulunan ve birkaç antrenmana katılamayan Quaresma da ilk 11'de sahaya çıktı.

KADRODA 2 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, son oynanan Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan iki değişiklik yaparak takımını Rapid Wien karşısına sürdü.

Geçen maçta ilk 11'de sahaya çıkan Necip ve Zopotocny bu kez yedek soyunurken, yerlerine Guti ile Ferrari oynadı.

HILBERT YİNE SAĞ BEKTE
Schuster, saskatlıkları bulunan Ekrem ve Erhan'ın yokluğunda savunmanın sağında geçen hafta olduğu gibi Hilbert'i görevlendirdi.

Savunmayı Hilbert, İbrahim Toraman, Ferrari ve İbrahim Üzülmez'den oluşturan Alman teknik adam forvette Bobo'yu oynatıp arkasında da Guti'ye görev verdi.

Bu arada yedek kaleci olarak sahaya Rüştü çıkarken, Cenk ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ta Rüştü'nün yanı sıra İsmail, Nihat, Nobre, Necip, Holosko ve Zapotocny yedek kulübesinde oturan isimler oldu.

RAPID WIEN'DE 3 TÜRK ASILLI OYUNCU
Rapid Wien takımında 3 Türk asllı futbolcu da ilk 11'de sahaya çıktı.

Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Yasin Pehlivan Beşiktaş karşısında ilk 11'de forma giydi.

Bu arada, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ve sorumlu yardımcısı Oğuz Çetin de maçı izledi.

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan ve Viyana Belediyesi ve Eyaleti Başkanı Michael Haeupl da maçı izleyenler arasındaydı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder