29 Eylül 2010 Çarşamba

''İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz''

Mesut Bakkal, kulüp tesislerinde, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un idmanında yaptığı açıklamada, şu anda ligde hedeflerinin, bekledikleri puanların gerisinde olduklarını söyledi.

Manisaspor ve Trabzonspor maçları hariç, oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını ifade eden Bakkal, ''Beklentilere tabii ki cevap veremedik. Lige Galatasaray maçıyla iyi başladık. Ondan sonra Antalyaspor beraberliği, bir anda beklentiler farklılaştı. Ligde çok zor bir dönemeçten geçtik'' diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden Bakkal, ''Şu anda herkesin puanları eşit. Biz sadece avantaj kaçırdık. Şimdi avantajı tekrar kendimize döndürmek için özellikle Gaziantepspor maçından başlayarak, milli takım arasını da iyi değerlendirip bir an önce yukarılara çıkmak istiyoruz'' dedi.

Takımın coşkulu oyununu tekrar ortaya koyup özellikle Gaziantepspor maçını kazanması gerektiğini söyleyen Bakkal, ''Çünkü artık kaybetmeye tahammülümüz yok. İç sahadaki maçları kazanmamız gerekiyor. Tabi uzun vadede baktığımız zaman da daha ligin altıncı haftası. Çok fazla da karamsarlığa ve her şey bitti gibi düşünmeye de gerek yok. İyi takımız. Onun için de yapacaklarımızı biliyoruz, takıma güveniyorum'' ifadesini kullandı.

Bu arada bazı şanssızlıklar da yaşadıklarını, Kamanan'ın cezası, Zita ve Hayrettin'in sakatlıkları, Sedat'ın 4 hafta cezalı oluşundan etkilendiklerini söyleyen Bakkal, şunları kaydetti:
''O sıkıntılar içinde de mücadele etmeye çalışıyoruz. Kimse mazeret üretme amacında değil ama bunlar takım oluşumunda etkili şeyler. Şimdi her şeyi bir kenara bırakıp, Gaziantepspor maçıyla tekrar bir başlangıç yapmak istiyoruz. Onun için de taraftarlarımızı coşkulu ve inançlı bir şekilde bu maça bekliyoruz. Çünkü onlar bizi desteklediği sürece biz de daha iyi motive olup daha güzel maçlar oynayabiliriz. Biz iyi takımız. Belki arada kötü futbol oynayabiliriz ama iyi takımız. İyi takım da eninde sonunda kendisine yakışanı yapacaktır.''

ANTRENMAN
Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde pazar günü sahasında yapacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un antrenmanı koşu, ısınma hareketleri ve istasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra takımı sarı ve kırmızı olmak üzere iki gruba ayıran teknik direktör Bakkal, oyuncularına tek pasa ve top kapmaya yönelik maç yaptırdı. Bakkal, istediği gibi pres yapmayan ve 10 pasa kadar topu kapamayan takımın oyuncularına şınav çekme cezası verdi. Futbolcuların moralsiz olduğunun gözlendiği idmana, sakatlıkları bulunan Hayrettin Yerlikaya ve Murat Sözgelmez katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Ceyhun ve cezalı olan Sedat da idmanda koşu yaptı.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder